Veronika Žilková: Nechtěla jsem být babičkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Veronika Žilková: Nechtěla jsem být babičkou!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Lenka Hatašová, ara)

Veronice Žilkové (51) odstartovaly padesáté narozeniny zcela novou životní etapu. Poprvé dostala po všech těch princeznách zápornou roli, v nové pohádce hraje zlou macechu. Především si ale musela zvyknout na to, že na ni někdo volá babi.

Malý Kryšpín, syn dcery Agáty Hanychové (27), s ní tráví spoustu času. A také s jedním ze svých čtyř dědečků, Martinem Stropnickým. Žilková si na roli babičky musela zpočátku dost zvykat. „Když jsem poprvé vyjela s kočárem a sousedi na mě volali: Babi, kam jdeš?, odpovídala jsem jim v duchu: Tvoje babička nejsem!“ řekla herečka pro iDnes.cz. Postupem času si ale zvykla a teď považuje tohle období za jedno z nejhezčích. „Je to konec etapy, kdy se za vámi muži ohlížejí, a začátek etapy, kdy se na vás ten muž, co je v tom kočárku, dívá tak oddaně, že ta ztráta mládí za to stojí,“ říká Žilková.



Kryšpín je navíc živé dítko, v noci málo spí a právě mu rostou zuby, a tak dává mamince i babičce pořádně zabrat. I když se herečka snaží své dceři kdykoliv pomoct, někdy je to opravdu náročné. Žilková však cítí, že musí svou dceru podporovat stejně, jako kdysi v kariéře podpořili i ji její rodiče. „U našich jsem to brala tak nějak automaticky. Mohla jsem jim strčit dítě kdykoli a v jakémkoli stavu, a oni nikdy neřekli ne. Tak se dnes snažím pomáhat Agátě taky,“ dodává Žilková.



Přečtěte si
rejpal3
25. 12. 2012 • 20:47

Nazdááárek, tak pro dnešek dopééércáno? Jinak máš recht, ve výuce hry na příčnou flétnu byl Žilka fakt machr a holky rozvíjejí jeho umění...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.