Průšová & Kubelková - Sexy dračice na molu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Průšová & Kubelková - Sexy dračice na molu!

Langmannová - Maraton po módních přehlídkách si střihla Česká Miss Renata Langmannová.
Langmannová - Maraton po módních přehlídkách si střihla Česká Miss Renata Langmannová.

PRAHA – Odhalenými dekolty a nekonečnými rozparky se ve Veletržním paláci pochlubila na své autorské přehlídce Život v obrazech módní návrhářka Natali Ruden.

Odhalenými dekolty a nekonečnými rozparky se ve Veletržním paláci pochlubila na své autorské přehlídce Život v obrazech módní návrhářka Natali Ruden. Módní show zahájila Andrea Verešová (25), která je zároveň pro letošní rok tváří této návrhářky. Hvězdami večera se ale staly Iva Kubelková (28), která ukázala svůj neodolatelný dekolt, a Kateřina Průšová (23), jenž dala na obdiv své dokonalé tělo v plavkách.

Přehlídka odstartovala plavkami, což ocenili především pánové, kteří nepřestávali tleskat. Velkou pozornost vzbudila Miss Kateřina Průšová v růžových plavkách, protože až nepřirozeně vlnila boky. „Ta to s tím kroucením přehání,“ neslo se publikem. Česká Miss Renata Langmannová si od svého zvolení ani na chvilku neoddychla. „Každý den mám přesně nalinkovaný program, zatím jsem se ještě nestihla ani nastěhovat do nového bytu, který jsem dostala,“ vysvětlila Renata. Přehlídku si nenechala ujít ani herečka Kateřina Brožová s maminkou, protože obě dvě jsou velké obdivovatelky návrhářčinny tvorby. Na molu se mimo jiné ukázaly i další missky: třeba Zuzana Štěpanovská a Agáta Hanychová.

Kliknutím zvětšeteLangmannová - Maraton po módních přehlídkách si střihla Česká Miss Renata Langmannová.

Kliknutím zvětšetePrůšová - Od té doby, co si nechala Kateřina Průšová zvětšit prsa, se jí nabídky na předvádění spodního prádla jen hrnou.

Kliknutím zvětšeteSmejkalová - Historicky první Česká Miss Kateřina Smejaklová je Natáliinou oblíbenou modelkou.

Kliknutím zvětšeteKubelková - Iva Kubelková byla ve skvělé formě a její vnady taky.

Kliknutím zvětšeteBrožová - Kateřina Brožová přišla na přehlídku i s maminkou.


Autor: Diana MUŽÍKOVÁ-VRBOVÁ, Šárka NOVÁKOVÁ
Foto Aha!: Martin PEKÁREK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.