Sázkař desetiletí: Drda mi vydělá 600 tisíc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sázkař desetiletí: Drda mi vydělá 600 tisíc

PRAHA – Fantom sázkových kanceláří opět na scéně! Bývalý lékař Zdeněk Kaplan (60), který se mimo jiné proslavil tím, že před dvěma roky vsadil několik stovek tisíc na vítězství Anety Langerové v SuperStar, a vydělal.


Vyhrál na Langerové, Bushovi, Špidlovi a teď...

PRAHA – Fantom sázkových kanceláří opět na scéně! Bývalý lékař Zdeněk Kaplan (60), který se mimo jiné proslavil tím, že před dvěma roky vsadil několik stovek tisíc na vítězství Anety Langerové v SuperStar, a vydělal tak přes milion korun, si už vsadil na letošního vítěze SuperStar. A to téměř půl milionu korun!

„V pondělí jsem vydělal dvě stě tisíc korun, protože jsem si vsadil na to, že vypadne Leona Černá. K téhle výhře jsem ještě něco přidal, a všechno to dávám na Zbyňka Drdu. Celkem mám na něj vsazeno zhruba čtyři sta padesát tisíc korun,“ přiznal deníku Aha! Kaplan. „Když vyhraju, tak budu mít něco přes šest set tisíc korun,“ říká. A dodává, že část výhry dá na opuštěné děti. Zdeněk Kaplan je vůbec zajímavý člověk. Jako mladík byl mistrem republiky v boxu. Pak vystudoval medicínu a stal se jedním z nejmladších primářů v republice. Jednu dobu dokonce ošetřoval bývalého prezidenta Václava Havla. Dnes ho v lékařském plášti neuvidíte. Spíš je ke spatření v nějaké sázkové kanceláři. „Vsázím hlavně na nesportovní sázky. A ještě jsem neprohrál,“ chlubí se.

Kliknutím zvětšete„První výhra byla, když jsem vsadil, že Klause zvolí prezidentem. To jsem inkasoval sedmdesát tisíc korun,“ popisuje. Pak následovala půlmilionová sázka na to, že Vladimír Špidla přežije v křesle premiéra Vánoce. Přežil. Následovala sázka na vítězství Anety. A pak také největší risk v Kaplanově životě. Vsadil milion korun na vítězství George Bushe v prezidentských volbách. A opět vyhrál. Jméno amerického prezidenta si pak nechal vytetovat na levé předloktí. Jméno Anety má zase na pravém rameni. „Část bushovské výhry jsem poslal postiženým dětem z Beslanu. Část výhry za Anetu jsem zase dal jednomu českému dětskému domovu,“ tvrdí sázkař. Dohromady tak ze svých výher poslal na dobročinné účely přes šest set tisíc korun.

Výhry Zdeňka Kaplana

Zvolení Václava Klause prezidentem – 70 000 Kč
Vladimír Špidla přežil Vánoce na postu premiéra – 800 000 Kč
Vítězství Anety Langerové v SuperStar – 1 048 000 Kč
Vítězství George Bushe ve volbách – 1 600 000 Kč
Vypadnutí Leony Černé ze SuperStar – 200 000 Kč

Aktuální sázky:
Vítězství Zbyňka Drdy v SuperStar: vsazeno 450 000 Kč (potenciální výhra přes 600 000 Kč)


Autor: (efk)
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.