Marek Eben: Tajná schůzka s cizí ženou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Marek Eben: Tajná schůzka s cizí ženou!

Marek Eben se sešel s »neznámou« ženou na Václavském náměstí. Zdálo se, že mu vlastním tělem držela místo, aby měl kde zaparkovat.
Marek Eben se sešel s »neznámou« ženou na Václavském náměstí. Zdálo se, že mu vlastním tělem držela místo, aby měl kde zaparkovat. (Aha! – Dalibor Puchta, ČTK, showpix.cz)

Distingovaný moderátor Marek Eben (54) byl přistižen v přítomnosti půvabné dámy, jež nasedala do jeho vozu. Podle nejmenovaného zdroje se vídají poměrně často. Dějí se snad nějaké nekalosti za zády jeho manželky Markéty Fišerové (52), která je, kvůli mozkové příhodě, připoutána na invalidní vozík? Zatímco ona pobývá na chalupě u Karlových Varů, on dělá v Praze garde sympatickým ženám...

Fotografové přistihli moderátora po autogramiádě jeho knihy Na plovárně s Markem Ebenem. S neznámou ženou tmavovláskou na Václavském náměstí se sešel u svého vozu. „Chvíli tam tak postávali a pak na víc než dvě hodiny někam zmizeli, vrátili se k autu a někam odjeli,“ líčil deníku Aha! nejmenovaný zdroj.


Nebylo ale těžké vypátrat, kdo tato žena skutečně je. V životě Marka Ebena hraje důležitou roli, není to však příběh nijak košilatý. Jedná se totiž o produkční projektu jmenované knihy Stanislavu Findejsovou. Ty dvě hodiny sice strávila v jeho blízkosti, avšak v knihkupectví...

„Vídáme se občas, dost těžko bych asi udělala propagaci knihy založenou na Markovi Ebenovi, aniž bych s ním nebyla v kontaktu,“ vyvracela paní Stáňa spekulace o tom, že by charismatický moderátor své ženě herečce Markétě Fišerové (52) zahýbal.

„U Marka v autě jsem pak seděla asi pět minut, měla jsem zpoždění a vezl mě k Malostranské besedě, kde jsem už dávno měla být,“ objasňovala, že za vším je Markova obvyklá galantnost a nikoli chtíč.Pana Ebena si vážím za to, jaký je. A měl by si ho vážit každý,“ dodala Findejsová.



Přečtěte si
jiriforman
12. 10. 2012 • 21:14

A ty si jako myslíš, že to někoho zajímá jestli ti to vadí nebo ne?

hillaarkaa
12. 10. 2012 • 13:16

Taky kouřím-a ráda,jen si to nikde o sobě nepřečtu

hillaarkaa
12. 10. 2012 • 13:16

Tak by tu nesmrděli jako ti 2 šašci nade mnou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.