Eva Hurychová okukovala chlapy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Eva Hurychová okukovala chlapy

Eva Hurychová se po dlouhé přestávce vrátila na pódium.
Eva Hurychová se po dlouhé přestávce vrátila na pódium. (: Jindřich Kepert)

BRNO – Eva Hurychová (53) je zpět! Pěvecká hvězda osmdesátých let, která byla v posledních letech obětí domácího násilí, se vrátila na koncertní podia. A dokonce hned při svém prvním vystoupení v brněnském klubu Šelepova No 1. okukovala chlapy!

Na »Šelepce« se totiž v Dámském klubu moderátora Richarda Sachera konalo fi nále třetího ročníku soutěže Mistr Brno 2006.

Titul Mistr Brno 2006 nakonec získal jednoznačně student Jakub Bandoch (21), kterého na poslední chvíli diskvalifikovali ze soutěže Muž roku 2006, protože nafotil akty. Bandoch patřil mezi favority soutěže a už když přišel poprvé na pódium, přivítaly jej dámy v publiku pořádným ječením. „Fakt je to frajer,“ přiznala s úsměvem i Eva Hurychová.

Ta vystoupení po mnohaleté přestávce zahájila svým dávným šlágrem Chybička se vloudí. Poté nechyběly ani nové písničky, které si Eva sama skládá i textuje, a rozloučení patřilo jejímu největšímu hitu Já přijdu. »Já přijdu« jí ovšem nesliboval jako kdysi Jan Neckář, ale Robert N. „Ráda se obklopuji mladými lidmi,“ pronesla k této změně Eva, která po vystoupení spolu s Robertem a Richardem Sacherem pokřtila speciální vánoční vydání alba z edice iHits2U, na kterém má písničku Mám pro Tebe dárek. „Já i Robert na ní máme taky po vánoční písničce,“ dodal Sacher, jehož Dámský klub byl na Šelepce už 78. v pořadí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.