Daniela Šinkorová: Na turné s exmilencem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Daniela Šinkorová: Na turné s exmilencem

Daniela Šinkorová nyní jezdí po republice se svým vánočním turné.
Daniela Šinkorová nyní jezdí po republice se svým vánočním turné. (: Part agency)

PRAHA – Na své první samostatné koncertní turné se vydala herečka a zpěvačka Daniela Šinkorová (33). A hned je to turné vánoční, které podporuje její album Dárek vánoční.


Doktorka Gita Petrová z populárního »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě už vyprodala Jablonec nad Nisou, Kyjov a Náchod, a nyní se chystá na Ústí nad Labem, kde v Severočeském divadle opery a baletu vystoupí už zítra večer.

Na části turné ji jako speciální host podpoří hvězda aktuální televizní soutěže České televize StarDance... když hvězdy tančí Roman Vojtek, který byl velkou studentskou láskou Šinkorové. „Jsem ráda, že si můžu zazpívat s živým orchestrem, což je v současnosti luxus, a je jedno, zda se jedná o vánoční písničky, nebo o songy, které mám ráda, a které mne provázejí celou mou kariérou,“ řekla deníku Aha! Daniela Šinkorová, jenž je držitelkou prestižních ceny TýTý a dokonce i dvou Thálií.

Šinkorová tak na koncertech rozdává pomyslné vánoční dárky v podobě písní jako Kabaret, Can´t Buy My Love, Meckie Messer, Bílé vánoce, Purpura či Happy Day. Doprovází ji Orchestr Czech Big Company v čele s dirigentem Mirkem Surkou. Kliknutím zvětšeteDalší vánoční koncerty Daniely Šinkorové bude 17. prosince v Plzni, o den později v Liberci a zakončeny budou dvěma vystoupeními 19. a 20 prosince v pražském Divadle Na Fidlovačce.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.