Poulíčková se nestíhá najíst! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Poulíčková se nestíhá najíst!

Martina Poulíčková dorazila na narozeninovou párty Jaro managementu bez Richarda Krajča a pěkně si pochutnala na zdejším občerstvení.
Martina Poulíčková dorazila na narozeninovou párty Jaro managementu bez Richarda Krajča a pěkně si pochutnala na zdejším občerstvení. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Martina Poulíčková (28) se kvůli své pracovní vytíženosti nestíhá ani najíst! Na narozeninové párty společnosti Jaro Management konané v nově zrekonstruované kavárně Café piranha se totiž hned po svém příchodu pustila do obložených toastů a s chutí si na nich pošmákla.

„Nejsem vyhladovělá, jen jsem měla chuť,“ tvrdila modelka, které se na večírku moc bavila, i když dorazila bez svého přítele zpěváka Richarda Krajča. Uvaděči Filip Trojovský a Petr Vojnar měli zase problém, aby je bylo v už tak malé místnosti plné hostů slyšet. Nervózní byla také moderátorka a modelka Lucie Trnková, která měla za úkol uvést vypadlého zpěváka letošní Superstar Michala Michajlce. Lucka se ale bála, že si jeho jméno nezapamatuje. Řešením byl proto tahák, který měla napsaný na ruce. V kavárně, která byla při této příležitosti slavnostně pokřtěna, zahrál na kytaru a zazpíval i Ali Amiri, který pak většinu času proklábosil se svými známými na baru.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.