PROSTŘENO: Uvařte si blafy vztahovačné Moniky! Toto menu šokovalo její hosty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

PROSTŘENO: Uvařte si blafy vztahovačné Moniky! Toto menu šokovalo její hosty!

Monika a její pochoutky
Monika a její pochoutky (koláž Ahaonline.cz)

Na Pardubicku bylo v Prostřenu pořádné dusno. Zdejší klima rozvířila Monika Novotná (24), která se při vaření tak rozčílila, že její jidlo lítalo z okna. A když Pavel kritizoval její nepovedené menu, skončil za dveřmi. Přesvědčte se sami, zda tyto recepty mohly v soutěži obstát!

Toastík přelitý dresinkem

chlebíčková veka,

5 vajec,

kečup,

1 majolka,

několik listů ledového salátu


Postup:

Na plátek veky dáme na list ledového salátu rozpůlené vejce, které přelijeme

dresinkem smíchaným z kečupu a majonézy.

Teplota: 100°C (vejce)

Vhodné pro vegetariány: ano

Počet porcí: 5

Obtížnost: pro začátečníky

Národní kuchyně: česká

Čas přípravy: 1-30 minut

Čas vaření: 12 minut

Recipe category: předkrm/vaření




Peklovský kopec z vepřové kotlety, hranolky, zeleninová obloha


1 kg vepřového karé,

1 velká cibule,

3 stroužky česneku,

1 lžíce slunečnicového oleje,

1 lžíce hladké mouky,

1 lžíce polotučné hořčice,

1 lžička sójové omáčky,

1 lžička koření garam masala,

1 větší balení hranolek do trouby,

400 g tvrdého sýra,

čerstvá zelenina na oblohu

sůl


Postup:

Vepřové kotlety nakrájíme na proužky, které krátce orestujeme na suché

pánvi. Maso na chvíli vyjmeme, přilijeme trochu oleje, na němž orestujeme

cibuli na proužky. Osmahneme jen lehce do zlatova, vrátíme maso, přidáme

koření, hořčici, sójovku a drcený česnek. Promícháme a zakryté dáme dopéct

do trouby, aby maso změklo. Po dvaceti minutách vyjmeme, zahustíme a

dosolíme, dle potřeby a chuti dokořeníme. Podáváme s hranolky pečenými

v troubě.

Teplota: 180°C

Vhodné pro vegetariány: ne

Počet porcí: 5

Obtížnost: pro mírně pokročilé

Národní kuchyně: česká/indická

Doba přípravy: 1-2 hodiny

Čas vaření: 45 minut

Recipe category: restování/ dušení/ pečení




Čokoládo-kokosové řezy

2 čokolády,

3 vejce,

2 hrnky polohrubé mouky,

půl hrnku slunečnicového oleje,

půl hrnku mléka,

1 prášek do pečiva,

1 hrnek cukru krupice,

2 balení strouhaného kokosu na posypání

Na polevu:

1 čokoláda na vaření

kousek ztuženého tuku,

šlehačka a lístky máty na ozdobu

Postup:

Vše kromě kokosu a surovin na čokoládovou polevu smícháme a nalijeme na

plech vymazaný máslem a vysypaný polohrubou moukou. Plech po upečení

polijeme čokoládovou polevou a posypeme kokosem, ozdobíme šlehačkou a

lístkem máty.

Teplota: 150°C

Vhodné pro vegetariány: ano

Počet porcí: 5

Obtížnost: pro mírně pokročilé

Národní kuchyně: česká
Doba přípravy: 1-30 minut

Čas vaření: 30 minut

Recipe category: moučník/pečení



Autor:  cam

Přečtěte si
perla99
17. 9. 2012 • 13:44

Téměř vše kritizovala a sama předvedla úplné h*vno.

nyxx
17. 9. 2012 • 06:39

S tím nesouhlasím!Nervozita z kamer zapřičinila,že jako předkrm uvařila vejce natvrdo,flákla je na suchou veku a polila kečupem?Je zajímavé,když pomlouvala jídlo ostatních a nadávala na spolusoutěžící,tak že nervózní vůbec nebyla.Zatrpklá a nechutná osoba,která ve 24 letech se obléká a má povahu jako důchodkyně.

bobosa
15. 9. 2012 • 22:45

Ten porad by se mel menovat Nechte si čvachtat

winterfreshka
15. 9. 2012 • 11:25

Pravda,byla děsná,ale ani chlapec z pondělí nebyl takový borec,jak ze sebe dělal Jen si léčil mindrák z toho,že tam je se 4 mladými ženami,jak sám nechtěl

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.