Sexy bohyně Ornella a její rodina: Výprava Štikových na Balkán! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexy bohyně Ornella a její rodina: Výprava Štikových na Balkán!

Otec, maminka a sestra Ornelly se uchylují do bezcelní zóny.
Otec, maminka a sestra Ornelly se uchylují do bezcelní zóny. (Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček, Karel Kopáč, ara)

Těhotná Ornella Štiková (19) se chystala po mediálním humbuku, který rozpoutala oznámením těhotenství s manželem Gábiny Partyšové (34) Josefem Koktou (55), na zaslouženou dovolenou. V posledních dnech o ní několikrát toužebně vyprávěla novinářům. A neopomněla dodat, že to jako překvapení přichystal pro celou rodinu její tatínek. Kam tedy odletěli?

Deník Aha! zjistil, že se Štikovi vydali do Bulharska, které je běžnou a pro českého turistu nijak neobvyklou destinací. Jenže na letišti na nás čekalo překvapení – budoucí matka Ornella nakonec s rodinou nikam neletěla!

Rodiče sester Štikových jsou zřejmě velmi pracovití, ve čtvrtek přijeli domů pozdě večer, i když měli před odletem. Celá rodina následně začala dolaďovat přípravy na »velký« odlet a pomáhal i přítel Ornelliny sestry Charlotte. Ta později svého milého vyprovodila na zastávku a dala mu políbení na rozloučenou. Mezitím hlava rodiny nasedla do svého vozu a na dvě hodiny se opět musela vzdálit od domova. Když se Michal Štika vrátil, odebral se celý dům před  brzkou ranní cestou k odpočinku.

Dvě a půl hodiny po půlnoci se ale rozsvítila světla automobilu a rodina se vydala na letiště. Sama Ornella ale do vozu nenasedla. Po příjezdu na letiště v Ruzyni svého »plechového miláčka« odložili na parkovišti a odtud je mikrobus odvezl až k odletovému terminálu, kde připravili svá zavazadla na bezpečný let a prošli odbavením s myšlenkami, jak opouštějí celý ten mediální »humbuk«, který spustila Ornella společně se svou maminkou.

Famílie Štikových konečně po odbavení vkročila do bezcelní zóny, kde nastoupili na palubu letadla a odletěli vstříc Balkánskému poloostrovu pro tolik vytoužený odpočinek...

Proč Koktova milenka Ornella neodjela? Problémy s miminkem? Nebo bouda na rodiče?

Ještě ve čtvrtek básnila těhotná milenka Pepy Kokty (55), devatenáctiletá Ornella Štiková, o dovolené u moře, kterou pro ni a celou rodinu pořídil jako překvapení její tatínek. Nakonec ale zůstala sama, jen ve společnosti malého bílého psíčka!

Co se stalo? Proč Štikovi nechali svou dceru samotnou a napospas osudu v jejich domě v Hostivici a na dovolenou do Bulharska odjeli sami? »Ušila« snad Ornella na své rodiče »boudu«, aby se mohla sama sejít se svým milencem Koktou? Nebo má problémy s miminkem, jež nosí pod srdcem?

Dovolenou za teplem svým třem »Štikám« přichystal Ornellin otec Michal jako odměnu za mediální humbuk, který po provaleném vztahu s Koktou rodinu provází. Celou cestu pojal jako veliké překvapení. Kromě něj nikdo z rodiny nevěděl, kam vlastně jedou!

Ještě ve čtvrtek byla proto Ornella plná očekávání a k moři se těšila jako malé dítě! Na dovolenou s tatínkem ale odjela jen Ornellina mladší sestra Charlotte (16) a maminka Monika (40). Ornellu nechala rodina samotnou!

Z jakého důvodu nechali mladou dívku, která je navíc v požehnaném stavu, doma? Nabízí se hned několik možností. Jednou z nich je, že Ornella může mít potíže s děťátkem, které čeká. Dalším důvodem může být fakt, že ještě nepřekročila třetí měsíc těhotenství. Cesta letadlem se totiž těhotným ženám doporučuje až po ukončeném prvním trimestru. Také je ale možné, že si Ornella chtěla nechat volný dům pro to, aby se v klidu mohla sejít se svým milencem Pepou Koktou a vše si společně vyříkat!

Vyjádření samotné Ornelly se nám bohužel nepodařilo získat, nebrala totiž celý den telefon.



Přečtěte si
quonex
26. 8. 2012 • 07:56

Ty šaty byly původně k zemi atlustá lýtka zakrývala. Holka ale přibrala a šatičky vyjely nad kolínka.

dzery
26. 8. 2012 • 07:52

quonex
26. 8. 2012 • 06:51

Tam to nebude o sexu. Ty ženské vypadají jak larvy. V té rodině se snad nevěnují ničemu jinému než nezřízenému žraní. Určitě si koupil all inclusive, aby ani na vteřinu nestrádali. Hned po příletu by všichni ti vykrmenci měli dostat pravou balkánskou sr@čku, aby alespoň pár deka shodili a zpět letěli bez příplatku za nadváhu.

franckajagrova
25. 8. 2012 • 23:53

..Ornelly si vzala naprosto nevhodné šaty ! Má dost tlusté nohy a k něm se tahle délka rozhodně nehodí !!! Volný střih by si mohla dovolit,kdyby byla hubená !

franckajagrova
25. 8. 2012 • 23:49

Stará z nich až na tu hlavu vypadá nejhubenější..Dceruška může mít 20 kilo navíc..A fotr ? O tom ani nemluvě !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.