Simona Krainová - Dvouhodinové zpoždění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Simona Krainová - Dvouhodinové zpoždění!

Krainová pokřtila svůj kalendář ve stylu Jamese Bonda za moderování Lucie Koňaříkové-Salamé (vlevo).
Krainová pokřtila svůj kalendář ve stylu Jamese Bonda za moderování Lucie Koňaříkové-Salamé (vlevo). (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – „Ach ta Simona, to je fakt blondýna,“ povzdechli si hosté, kteří přišli na křest Krainové nového kalendáře Agent 2007, který je celý ve stylu Jamese Bonda. Simona sice na křest přijela luxusní limuzínou, ale se skoro dvouhodinovým zpožděním!

Modelka Simona Krainová (33) svůj příjezd na slavnostní křest naplánovala sice velkolepě, ale dvouhodinovým čekáním všechny přítomně pěkné otrávila.

Krainová, stylizovaná do role atraktivní Bond girl, považuje kalendář za kousek svého splněného snu. „Jen škoda, že nemohl dorazit Daniel Craig. Slíbil, že pokud nebude v Tokiu, přiletí. Pak mi ale napsal mail, že to nestihne, a popřál mi hodně štěstí,“ svěřila se modelka.

Celá akce proběhla v Joe Café v pasáži Koruna, ale po křtu se všichni velmi rychle rozutekli domů. Křest moderovala Lucie KoňaříkováSalamé, kmotrou se stala Halina Pawlowská a jednou z mála celebrit, které se přišly podívat, byla zpěvačka Bára Basiková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.