Lucie Bílá: Adoptuje Agátu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Lucie Bílá: Adoptuje Agátu?

Agáta Hanychová
Agáta Hanychová (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Někdo má, a někdo nemá! Zatímco zpěvačka Lucie Bílá (40) se toužebně modlí za druhé miminko, herečka Veronika Žilková (45) je těhotná už popáté a dětí vychovává dokonce sedm!

„Mohla by mi jedno dát,“ říká Lucie v rozhovoru pro deník Aha! A co na to Žilková? Půjčí jí některé ze svých dětí? „Já ji půjčím Agátu,“ zaradovala se ihned paní Veronika. „Až jí bude dvě tři noci hledat po pražských barech, určitě mi ji vrátí. Ale jsou plné domovy dětí, které potřebují cit, tak ať Lucie udělá to, co já. Je tam hodně dětí, které nejsou právně volné. Ať netráví Vánoce čekáním, ale vezme si domů na svátky tak pět, šest, sedm dětí. Teprve v tomto množství se dá zapomenout sama na sebe. Po Vánocích, až bude klid, bude ráda, že má jen Filípka… Říká se tomu hostitelská péče. Příroda to potom Lucii určitě vrátí,“ myslí si Veronika Žilková.

Lucie Bílá ale nebojuje jen o další miminko, stále ji trápí i onemocnění štítné žlázy. „Ta nemoc je velmi nepříjemná, ale to je vlastně i to, že se mě na to všichni ptají. Jediné, co bych lidem ráda řekla, je: dejte si na ni velký pozor, umí dělat v životě pěkné dusno!“ říká Lucie Bílá.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.