Skandální minulost modelky Bar Rafaeli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Skandální minulost modelky Bar Rafaeli

Bar Rafaeli
Bar Rafaeli (Profimedia.cz)

LOS ANGELES – Krásná izraelská modelka Bar Rafaeli (21), milenka hollywoodského idolu Leonarda DiCapria, čelí výhrůžkám svého bývalého agenta Rafiho Agiva. Ten ji teď žene k soudu a požaduje po ní v přepočtu 6,6 milionu korun.

Proč spí s DiCapriem?

LOS ANGELES – Krásná izraelská modelka Bar Rafaeli (21), milenka hollywoodského idolu Leonarda DiCapria, čelí výhrůžkám svého bývalého agenta Rafi ho Agiva. Ten ji teď žene k soudu a požaduje po ní v přepočtu 6,6 milionu korun.

Prý ho bezdůvodně vyhodila ze svých služeb přesně v momentě, kdy se stala slavnou. „Je to bezcitná pletichářka. Třeba s DiCapriem začala chodit jen proto, že to pomůže její kariéře. A povedlo se – hned dostala nabídku od firmy Victoria´s Secret na předvádění spodního prádla,“ tvrdí Agiva. „Ani Leonardo ale asi netuší, že se naše miloučká Bar v minulosti provdala za jednoho starce, jen aby se vyhnula vojenské službě v armádě (ta je pro svobodné dívky v Izraeli povinná – pozn. red.). Tahle holka je prostě schopná jít přes mrtvoly,“ dodává Agiva.

Modelka veškerá obvinění popírá. Soud má začít v Izraeli už za tři měsíce.

1.12.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.