TAJEMSTVÍ PRASKLO! Kdo zmasakroval Bartošovou? Víme to! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

TAJEMSTVÍ PRASKLO! Kdo zmasakroval Bartošovou? Víme to!

Iveta v kaluži vlastní krve zavražděna mladičkým Mirkem Šmajdou.
Iveta v kaluži vlastní krve zavražděna mladičkým Mirkem Šmajdou. (pro Aha – archiv Tomáše Kučery)

Za dva dny má premiéru horor Poslední výkřik, v němž hraje Iveta Bartošová (46). Natáčení proběhlo už loni, a diváci jsou stále napnuti, kdo je ta vraždící zrůda, která Ivetu rozpárala k nepoznání. Včera tajemství prasklo! Bestií je Miroslav Šmajda (23), účastník ČeskoSlovenské SuperStar.

„Natáčeli jsme to tak dávno, že si na to už ani nevzpomínám. Asi jsem byl tenkrát pod vlivem narkotik nebo něčeho, nevím. Navíc, já jsem zpěvák a žádný herec, kámoši mě jen poprosili, jestli bych si tam nezahrál,“ řekl Aha! Šmajda, který má k hororům zvláštní vztah.

„Mám černé myšlenky, ale asi ne z natáčení vraždy, ale celkově z tohohle světa,“ přiznal.Otázkou zůstává, zda Iveta jeho útok přežije. „Sama to nevím, film jsem ještě neviděla,“ pokrčila rameny Bartošová. „To neprozradíme,“ odmítl rázně režisér filmu Poslední výkřik Tomáš Kučera.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.