Andrea Verešová - Chce se vdávat v cizině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Andrea Verešová - Chce se vdávat v cizině

V kalendáři pro nábytkářskou firmu Stopka je Andrea velmi sexy.
V kalendáři pro nábytkářskou firmu Stopka je Andrea velmi sexy. (: Robert Vano, Foto Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – „Vždy jsem chtěla nějakou krásnou romantickou svatbu, ale upřímně řečeno, nevyhýbám se ani svatbě v zahraničí,“ řekla deníku Aha! zamilovaná Andrea Verešová (26) na křtu svého kalendáře pro nábytkářskou firmu Stopka.

Na sexy fotografie od Roberta Vana se do showroomu této společnosti přišla podívat také část rodiny Andreina přítele Daniela Volopicha (42).

„Nedávno jsem fotila pro dvě firmy, jinak teď už nedělám nic. Stále se učím, v tomhle jsem disciplinovaná,“ řekla nám modelka, která studuje právnickou fakultu. „Tohle je jedna z výjimečných akcí, kterých jsem se zúčastnila, a myslím, že ani v blízké době to nepůjde. Chci se maximálně soustředit na to, abych úspěšně dostudovala. Takže Vánoce a Nový rok strávím u knížek,“ uvedla modelka, která si nejvíce pochvalovala rodinu svého budoucího manžela, podnikatele Daniela Volopicha, jehož maminka a bratr přišli Andreu podpořit.

Nejen kalendář, ale také luxusní prostory showroomu zaujaly zpěvačku Dádu Patrasovou, která přišla s manželem Felixem Slováčkem. „Máme doma starou kuchyň, tak bych uvítala, kdyby mi manžel koupil novou,“ řekla s úsměvem Patrasová.

30.11.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.