Hudček si užíval bez přítelkyně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hudček si užíval bez přítelkyně!

Michal je velkým hráčem bowlingu.
Michal je velkým hráčem bowlingu. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Finalista druhé řady SuperStar Michal Hudček (27) strávil svůj narozeninový den přesně podle svých představ, i když postrádal přítelkyni! Ta zůstala doma kvůli neschopence.

Finalista druhé řady SuperStar Michal Hudček (27) strávil svůj narozeninový den přesně podle svých představ, i když postrádal přítelkyni! Ta zůstala doma kvůli neschopence. Kliknutím zvětšete„Původně jsem nic neplánoval. Dvacet sedm let se podle mě moc neslaví, ale kamarádi to tak nenechali a rozhodli se mě překvapit,“ řekl deníku Aha! oslavenec. Zpěvák, který v poslední době »ulítává« na bowlingu, byl nadšený, že se oslava konala právě v jednom pražském bowlingovém centru. „Nahrál jsem 232 bodů, a kdybych jich měl o osm víc, tak bych jako výherce sportovního klání dostal thajskou masáž zdarma.“ O tu ale nakonec Michal nepřišel. Masáž v prostředí krásných Thajek si přece jenom vychutnal jako narozeninový dárek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.