Petr Janda o dceři: Dal jsem jí na zadek a ještě teď mě to mrzí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Petr Janda o dceři: Dal jsem jí na zadek a ještě teď mě to mrzí...

Jandova dcera Rozárka.
Jandova dcera Rozárka. (pro Aha! – Jindřich Starý)

Zatímco jiní muži už jsou v sedmdesáti letech dávno dědečky, rocker Petr Janda před sedmi týdny přivítal další přírůstek do rodiny, dceru Rozárku. Na tradiční zahradní párty deníku Aha! poodhalil, jak výchovu nejen nejmenší Rozárky, ale i starší Anežky (2), zvládá.

Zahradní párty byla pro malou Rozárku společenskou premiérou, s focením nejmladšího potomka se totiž slavní rodiče rozhodli počkat. Párty sledovala Rozárka z kočárku a podle maminky Alice (30) geny rockerky zatím nezapře.  „Rozárka zatím pořád pláče. Nebude tak klidná jako Anežka, bude to rebelka,“ usmívala se.

Janda si však o Anežce myslí, že rebeluje víc než dost. „Nedávno mi rozšlápla žampion, který mi tu rostl. Já ji varoval, ať to nedělá. Tak jsem ji plácnul po zadečku a doteď mě to mrzí, i když ona na to už zapomněla,“ dodal kajícně rocker. Manželé stihli ještě prozradit, že plánují jako rodina výlet do Paříže a chtějí navštívit i Eurodisneyland.

Hosty Jandova mejdanu bavil hlavně Josef Alois Náhlovský (62) se svou kapelou Kozí bobky, na jejichž písničky nejvíce pařila Yvonne Přenosilová (65). Párty se většinou nesou v nějakém duchu, letos byl požadován bílý oděv. „Minulý rok byly klobouky, letos jsme všichni v bílém, i když počasí moc nevyšlo,“ vysvětlil Janda, který se tetelil blahem, protože kolem něho byla celá jeho rodina.

Marta Jandová: Ve vztahu přebírá kapitánské kormidlo!

Večerem provázela nejstarší dcera Petra Jandy Marta Jandová (38), která svůj bílý outfit korunovala svítivě růžovými holinkami. Deníku Aha! se svěřila, že je z ní kapitánka se vším všudy. S přítelem, gynekologem Miroslavem Vernerem (34), se těší, jak společně vyplují na moře.

Máte na dnešní večer doprovod?

„Mám tu spoustu přátel, všechny ségry a můj přítel je na cestě. Někdo musí pracovat, zachraňuje životy.“

Co plánujete na léto?

„Dovolené máme už nějak za sebou, ale teď jsme si s přítelem dodělali kapitánské zkoušky, abychom mohli vyjet na širé moře. Takže se za 14 dní ještě chystáme vyrazit na moře.“

Nebudete se prát o kormidlo?

„Ne, určitě ne.“



Přečtěte si
elis3
23. 7. 2012 • 09:36

souhlasím!

perla99
20. 7. 2012 • 14:33

bývají muži v 70 letech. Pořídit si dítě v tomto věku je nejen směšné, ale i nezodpovědné.

dave1987
19. 7. 2012 • 23:41

No teda za hlupy zampion dat takemu malinkemu dvojrocnemu decku po zadku je nenormalne a este on taky stary, co by mal byt vo vsetkom v takom veku uz nad vecou. Este tomu otec zbije malinku dceru, to som hadam ani nepocula, teda medzi normalnymi rodinami.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.