Chýlková zapomněla na svátek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Chýlková zapomněla na svátek

Ivana Chýlková v objetí Martina Dejdara a Terezy Duchkové.
Ivana Chýlková v objetí Martina Dejdara a Terezy Duchkové. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Ivana Chýlková (42) měla včera svátek, a proto na tiskové konferenci Hudebního divadla Karlín k připravovanému muzikálu Producenti obdržela kytici krásných květin.

Ivana Chýlková (42) měla včera svátek, a proto na tiskové konferenci Hudebního divadla Karlín k připravovanému muzikálu Producenti obdržela kytici krásných květin. „Já jsem vůbec netušila, že mám svátek,“ řekla překvapeně Chýlková. „To, že mám svátek, jsem se dozvěděla až dopoledne od Martina Dejdara, který mi jako první poslal textovku s přáním všeho nejlepšího,“ prozradila deníku Aha! jedna z největších hvězd právě připravovaného muzikálu. V Producentech budou kromě Chýlkové hrát také Petr Štěpánek, Martin Dejdar, Bohuš Matuš či Tereza Duchková. Premiéra se plánuje na konec října. „Věříme, že rekonstrukce divadla proběhne podle plánu a Producenti zažijí svoji velkou premiéru již v historické budově,“ věří ředitel Hudebního divadla Karlín Egon Kulhánek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.