Vendula Křížová slavila čtyřicátiny: A vyrazila na dámskou jízdu do Řecka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vendula Křížová slavila čtyřicátiny: A vyrazila na dámskou jízdu do Řecka!

Vendula Křížová se odvázala. Došlo i na divoký tanec na stole!
Vendula Křížová se odvázala. Došlo i na divoký tanec na stole! (pro Aha! – CK Iríny tours)

Herečka Vendula Křížová patří mezi ženy, které zrají jako víno a z věku si vrásky nedělají. Čtyřicátiny proto oslavila s chutí, a to rovnou na Olympské riviéře v Řecku, kam vyrazila se svými kolegyněmi ze seriálu Cesty domů – Pavlou Vitázkovou (33), Ivou Kubelkovou (35) a Kamilou Špráchalovou (40). A aby si tuto dámskou jízdu opravdu užily, nechaly doma nejen děti, ale i partnery!

Společnou dovolenou v Řecku si herečky užily už loni, kdy odjížděly se slibem, že to příští rok zas zopakují. A tak se také stalo! Vendula Křížová spojila letošní babinec s oslavou kulatin. A o tom, že to nebyla oslava ledajaká, svědčí to, že končila až s rozbřeskem nad Egejským mořem. Oslavenkyně to s kamarádkami rozjela ve velkém. Došlo i na tanec na stole či míchání drinků za podpory místních barmanů. Nejvíce překvapená a dojatá byla Vendula z dárků.

„Neumím dát hned najevo radost, ale moc mě to zasáhlo. Holky jsou potvory, takticky to na mě vždy nějak narafičí. A tak když jsem si k loňskému prstýnku koupila náramek s přívěskem a náušnice ze stejné sady chtěla nechat na příští rok, našla jsem je v krabičce. Největší dárek je ale to, že jsme tady spolu mohly být,“ dojatě vyprávěla Vendula Křížová, kterou další oslavy čekají i doma.



Přečtěte si
adam.janis
1. 8. 2012 • 10:52

jen ať oslaví svoje čtyřicátiny, víckrát už je mít nebude jediný kdo nemůže oslavovat nic jsou čeští hokejisti v těchto dnech. Málo se to ví, ale když se to dostane na veřejnost, snad se s tím něco dá udělat. Více zde www.forpsi-zasah.cz

cukrousekbeda
10. 7. 2012 • 12:53

Mého cukrouška,zlatíčko-Jiříka Formanů a vyrazit s ním za erotikou

hillaarkaa
10. 7. 2012 • 08:28

Za pořádnými lofasy a klacky pěkně do Řecka,však si je ani Zeťová méérdalka nemůže vynachválit

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.