Misska Dvořáková: Ukázala podprsenku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Misska Dvořáková: Ukázala podprsenku!

Martina Dvořáková má tělo stvořené k tomu, aby nosilo spodní prádlo!
Martina Dvořáková má tělo stvořené k tomu, aby nosilo spodní prádlo!

PRAHA – Přítelkyně fotbalisty Tomáše Rosického Radka Kocurová, moderátor Libor Bouček, těžkotonážní zpěvák Kyklop či misska Martina Dvořáková si nenechali ujít otevření prvního obchodu se spodním prádlem Bruno Banani ve Vinohradském pavilonu!


A co tu dělali? No přece vybírali spodní prádlo! Takové Martině Dvořákové upnutá podprsenka moc slušela!

Kliknutím zvětšeteA jaké kousky kdo rád nosí? „Já mám rád volné trenýrky, to kvůli pohodlí. Už se dostávám do stadia, kdy mi není jedno, jaké jsou barvy, ale chci, aby i dobře vypadaly,“ říká třeba Libor Bouček, který v obchodě dostal na spodní prádlo i poukázku, a tak sem brzy přijde nakupovat. Třeba ho doprovodí i jeho manželka Marianna Ďurianová-Boučková, Kliknutím zvětšetejedna z nejpopulárnějších slovenských moderátorek, která se už protančila do závěrečných kol slovenské obdoby StarDance ...když hvězdy tančí.

Zpěváka Kyklopa, bývalého člena těžkotonážní kapely Maxim Turbulenc, zase nejvíce zaujala tenoučká tanga. Ale vzhledem k tomu, že si je nasazoval na hlavu, není jisté, Kliknutím zvětšetejestli zná pravý účel tohoto druhu spodního prádla! Značka Bruno Banani dosud v České republice měla pouze obchodní zastoupení. „Věděli jsme, že němečtí majitelé chtějí expandovat do okolních zemí, a chtěli jsme být první, když jsme s Německem sousedé,“ řekla manažerka obchodu ve Vinohradském pavilonu Gabriela Urbanová s tím, že pražský obchod BB je mimo domovské Německo prvním v Evropské unii.


Autor: Petr Macek
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.