Noc sultánů v Praze | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Noc sultánů v Praze

V taneční show Night of the Sultans je opravdu na co koukat.
V taneční show Night of the Sultans je opravdu na co koukat.

PRAHA – Do Prahy míří taneční show Night of the Sultans, která přenese diváky do bájného světa Střední Asie. Desítky mladých tanečníků, princezny a urostlí sultáni okouzlují svými tanečními výkony.


PRAHA – Do Prahy míří taneční show Night of the Sultans, která přenese diváky do bájného světa Střední Asie. Desítky mladých tanečníků, princezny a urostlí sultáni okouzlují svými tanečními výkony, ve kterých se balet snoubí s moderním tancem a s orientálními prvky, diváky všude, kam zavítají.

Kliknutím zvětšetePředstavení Night of the Sultans vzniklo v roce 2004 a od té doby slavilo úspěchy po celém světě. Neotřelá režie spojila hudbu a perfektně synchronizovaný tanec s orientálním stylem vyprávění, kaskádami zářivých barev, jež podtrhují úžasné pyroefekty, do dokonalého dramatického celku. Poprvé v České republice vystoupí soubor příští sobotu 2. prosince v pražské T-Mobile Areně. Předprodej vstupenek je v síti Ticketpro.


Autor: (srk)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.