Jiřina Bohdalová: Podepisování mě s..e! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jiřina Bohdalová: Podepisování mě s..e!

Jiřina Bohdalová na sestru Jarušku (vpravo) nejdřív moc času neměla, musela se podepisovat!
Jiřina Bohdalová na sestru Jarušku (vpravo) nejdřív moc času neměla, musela se podepisovat! (: deník Aha!)

PRAHA – „Už mě to s..e! Není tu žádná autogramiáda, je to křest!“ utrhla se Jiřina Bohdalová (75) na asi desetiletou holčičku, když si přišla pro podpis do její nové vzpomínkové knihy.


Překvapená holčička tedy odešla s nepořízenou a podpis svého oblíbeného »Křemílka« nezískala, z čehož jí málem ukápla slzička. I takto vypadal tajný křest »Bohdalčiných« pamětí na Žofíně!

Kliknutím zvětšeteVelkou parádu si nenechala ujít Jiřinina sestra Jaruška, která žije v cizině i s dalšími rodinnými příslušníky, ale také řada celebrit a hereččiných kamarádů. Sama Bohdalová byla doslova na roztrhání! Snad každý chtěl do knihy její podpis, a proto se chvíli spontánně podepisovala u svého Kliknutím zvětšetestolečku »na stojáka«, pak ji to ale přestalo bavit a zlost si vybila zrovna na šokované a nic netušící holčičce, která roste na jejích pohádkách.

Kliknutím zvětšete„Už mě bolí nohy,“ vysvětlovala Bohdalová své durdivé chování překvapeným okolostojícím. „Jsem na křtu, kde bych se měla bavit a radovat se s přáteli, ne podepisovat knížky jako na autogramiádě,“ dodala a odešla si připít vínem s přáteli. A že jich na Žofíně bylo! Přišel i nestárnoucí Slavík Karel Gott, Karel Šíp s přítelkyní Ivou Havránkovou, doyen českého herectví Radovan Lukavský, Lubomír Lipský, režisér Kliknutím zvětšeteJiří Adamec s manželkou Janou, Petr Janda s ženou Alicí či Jana Štěpánková.

Kliknutím zvětšeteA co že v pamětech populární herečky nejdeme? „Vůbec podrobněji vyprávím o otcově složitém osudu a důsledcích, plynoucích z toho pro naši rodinu. O šestiletém těžkém období, kdy byl v kriminále,“ prozrazuje třeba Jiřina. „Intimity ze svého soukromí zásadně nezveřejňuji! Vynechávám až na výjimky také historky z natáčení, nenabízím ani nic z toho, nač s gustem čeká za Kliknutím zvětšetekdejakým rohem bulvár,“ dodala herečka, která v knize zveřejnila i řadu soukromých a nikdy nepublikovaných fotografií.
Kliknutím zvětšeteVýpravnou knihu Měla jsem štěstí na lidi nevydalo žádné nakladatelství, ale firma Mountfield, pro kterou Bohdalová dělá již řadu let reklamu a která již platila obří oslavu jejích 75. narozenin na Žofíně.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.