Petr Muk: Seknul s chlastem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Petr Muk: Seknul s chlastem?

Petr Muk se alkoholu vyhýbal jak čert kříži a s Karlem Svobodou probíral hlavně nový muzikál Golem.
Petr Muk se alkoholu vyhýbal jak čert kříži a s Karlem Svobodou probíral hlavně nový muzikál Golem.

PRAHA – Zlí jazykové tvrdí, že hudební skupinu zastydlých puberťáků Maxim Turbulence poslouchají jen děti. Ale křest jejich nové desky Suprové zpívánky dokázal, že jim fandí i hvězdy českého šoubyznysu.


Vždyť album nepokřtil nikdo menší než hitmaker Karel Svoboda (67) a zpěvák Petr Muk (41), který se po svém nedávném opětovném pobytu v psychiatrické léčebně pozvolna vrací do života!

Muk skončil na psychiatrii dvakrát během půl roku, a prý zatím byly i problémy s alkoholem. Tentokrát se ale držel od alkoholového démona na hony daleko. Přestože byl za kmotra, křtil čistou vodou, kterou mu dovezli ve džbánku až z Lipna, a dokonce se nenapil ani šampaňského při přípitku!

Je na něm vidět, že chce za návrat svého života do normálních kolejí tvrdě bojovat. „Od jara jsem si vyřešil stabilizaci svých nálad a i nějaké léky. Řekl bych, že teď jsem hodně v klidu,“ tvrdí. „Jednou se člověku daří líp, jednou hůř. Známe to všichni. Rozhodně nechci ze šoubyznusu zmizet a vrátit k tomu, že bych kontroloval stavební stav mostů,“ dodává Muk s úsměvem. V posledních měsících se mu život obrátil na ruby. Po svatbě a narození dcery Noemi to psychicky nezvládl a zhroutil se. Ale nezoufá. „Těším se, že můj život teď dostane nový, lepší řád. Chci mít čas na koupání a přebalování dcery Noemi a na rodinu,“ říká.

Navíc se snaží naskočit zpátky do muzikálu Golem, který má ve čtvrtek premiéru a v němž kvůli svým psychickým problémům zameškal většinu zkoušek. „Naskočím, jakmile to půjde,“ tvrdí Muk. A ještě k tomu chystá novou desku a výběrové album největších hitů. Alkoholu se bude napříště asi spíš vyhýbat. „Alkohol není žádný životní stimul. Myslím, že už jsem si toho od puberty vypil dost,“ uzavírá polepšený Muk.


Autor: Leni Kabeláčová
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.