Hlas (Česko) Slovenska - 6:2 pro Slováky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hlas (Česko) Slovenska - 6:2 pro Slováky!

V Hlasu Česko Slovenska jsou 3/4 Slováků - těchto šest usiluje o vítězství
V Hlasu Česko Slovenska jsou 3/4 Slováků - těchto šest usiluje o vítězství (koláž Ahaonline.cz)

V hudební show Hlas Česko Slovenska už zůstalo jen osm soutěžících, z nichž v pondělí zůstane jen polovina. Šance, že by v »mezinárodním« televizním projektu zvítězil český zpěvák, je mizivá...

Po uplynulých dvou ročnících Česko Slovenské SuperStar byly šance vyrovnané. Poprvé zvítězil Čech Martin Chodúr, podruhé Slovák Lukáš Adamec. Necelé dva týdny před koncem Hlasu Česko Slovenska je ale více než zřejmé, že se z vítězství bude opět těšit zpěvák žijící na východ od hranic.

V posledním vyřazování koučové připravili o postup většinu českých zástupců a ve hře tak zůstal jen Miloš Novotný (16) z Třemešné a Markéta Poulíčková (23) z Modřic. Zato Slovensko má v soutěži hned šest zpěváků – Barboru Švidráňovou (23) z Žiliny, Juraje Zaujece (29) z Nových Zámků, Annu Veselovskou (16) z Pustých Ulan, Zuzanu Mikulcovou (22) z Rimavské soboty, Brunna Oravce (42) z Chynoran a Ivannu Bagovou (18) z Topolčan.



Nadvláda Slováků je způsobena tím, že u našich východních sousedů je o Hlas podstatně větší zájem, než v Česku. Zatímco úvodní díly na Nově sledovalo přes 1,5 milionu diváků, v pondělí už jich bylo jen 700 tisíc.

Co se děje v životě arogantního milovníka luxusu Rytmuse? Čtěte zde: http://www.ahaonline.cz/rytmus





Přečtěte si
zoja
25. 5. 2012 • 10:17

Neviem, prečo je to podávané ako by to bolo niečo zlé. Je evidentné, že tí čo hlasujú, hlasujú podľa toho, kto sa im páči a nie podľa národnosti. Je evidentné, že za Slovákov hlasovali aj Česi a dúfam, že to funguje aj naopak.

loreina
25. 5. 2012 • 08:05

jsou sice diskriminující pro zpěváky z týmů, kde je větší konkurence, ale to vůbec neznamená, že by se měli posuzovat podle toho, jestli jsou Češi nebo Slováci. Vyhraje ten nejlepší bez ohledu na národnost. A pokud v soutěži zůstalo více Slováků, tak mají asi těch talentů víc...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.