Lucie Borhyová: Ztrácí se před očima! V televizi jí musejí přešívat kostýmy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Lucie Borhyová: Ztrácí se před očima! V televizi jí musejí přešívat kostýmy!

Borhyová viditelně zhubla a na její propadlé tváři vídáme ztrápený výraz.
Borhyová viditelně zhubla a na její propadlé tváři vídáme ztrápený výraz. (Aha! – Martin Přibyl, David Kundrát, Profimedia.cz)

Hlavní tvář Televizních novin Lucie Borhyová (34) v posledních měsících viditelně zhubla! Nejvíce si toho podle informací deníku Aha! všimly kostymérky na Nově, které Lucii chystají parádu. Nové oblečení musejí nakupovat rovnou menší a to starší přešívat! Kolegové nejpopulárnější moderátorky se pak jednohlasně shodují: „Je hodně vynervovaná kvůli vztahu se svým přítelem, který neklape!“

Podle jedné z kostymérek, která si nepřála být jmenována, jsou Borhyové volnější všechny kostýmky, které jí dříve byly akorát. „Všichni mi říkají, že jsem moc zhubla, ale to nebyl můj záměr! Všechno oblečení se ze mne začalo najednou sesouvat. Tak jsem poznala, že jsem opravdu zeštíhlela,“ přiznala Lucie sama. Že nechtěla shodit? Pochopitelně – kvůli nervům to šlo samo!

Moderátorka se ale k tomu, jak to aktuálně mezi ní a otcem jejího syna Lucase (4) Nikem Papadakisem (35) vypadá, nechce vyjadřovat! On prý do Česka v poslední době vůbec nejezdí, ona tedy musí se synem cestovat do Řecka za ním.

Když byla s Lucasem na Krétě letos o Velikonocích, ubytovali se v hotelu (deník Aha! informoval)! „Sjela se rodina z celého Řecka, tak jsme šli do hotelu,“ objasňovala pak Lucie kolegům. Neměla by ale u Nicka doma mít před strýčky z Atén, Soluně a Pirea přednost ona s Lucasem?!

Jejich vztah evidentně není v pořádku a není divu, že je z toho Borhyová pořádně vystresovaná! Niko je možná živí, ale ona a její syn potřebují tátu tady, a ne v dalekém Řecku...



Autor:  lbp

Přečtěte si
hillaarkaa
24. 5. 2012 • 16:52

Tak ještě formana sem-a máte to kucí jasný

hillaarkaa
24. 5. 2012 • 16:50

To máš hafane pravdu-a tebe už nějakej protáhnul,že konstatuješ??? Nebo jsi z formanojc grupy????

salamandr1
24. 5. 2012 • 14:44

Jojo, s Alanem tvořili dokonalý pár. Aspoň tedy vizážně...

salamandr1
24. 5. 2012 • 14:44

Myslím, že ty zlatokopky, které se shlédly na starší solventní muže nebo na cizince, na tom s tou inteligencí nejsou až tak nejlíp. Jak si mohla myslet, když má její partner fungující firmu v Řecku, rodinu, kamarády... že to všechno kvůli ní opustí? Navíc jižané mají jiný temperament a neradi se vážou. Měla přemýšlet dřív....

hillaarkaa
24. 5. 2012 • 08:45

On to bere nepřímou úměrou a s nostalgií,jinak to ani u něj nejde

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.