Pavel Dumbrovský po vyhazovu z Novy: Truchlí v tomhle domě! Živit ho bude manželka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pavel Dumbrovský po vyhazovu z Novy: Truchlí v tomhle domě! Živit ho bude manželka!

Vila na Šeberově, která patří rodině Dumbrovského. Pavel tu teď může ve smutku přemýšlet.
Vila na Šeberově, která patří rodině Dumbrovského. Pavel tu teď může ve smutku přemýšlet. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Pekárek, ara)

Vyhazov! Takový je smutný konec moderátora Pavla Dumbrovského (54). Sám ale nejspíš neřeší, z čeho teď bude žít. Moderování hlavních televizních zpráv na Nově měl totiž spíš jen pro zábavu než z nutnosti zabezpečit rodinu. Moderátorova manželka, neuroložka Jitka (56), je totiž pěkně »ve vatě«!

Přijít z minuty na minutu o práci kvůli »stáří« a tomu, že se tak nehodí ke své kolegyni Michaele Ochotské (27), by většinu lidí srazilo na kolena. Ne však Pavla Dumbrovského! Finančně totiž nikdy nestrádal, a to především díky své manželce, lékařce Jitce. Na tu se usmálo štěstí, když po revoluci restituovala pozemky a nemovitosti.

Rodina tak vlastní např. byt na pražském Chodově za minimálně 2 miliony korun, vilu na Šeberově za zhruba 15 milionů, několik pozemků a v neposlední řadě i část statku na Litoměřicku. Hodnota se počítá na statisíce. „Ano, je to pravda, není žádným tajemstvím, že jeho žena restituovala a je na tom finančně velice dobře,“ uvedl zdroj blízký rodině.

Pavel Dumbrovský, který včera nezvedal telefon, si teď udělá nejspíš prázdniny. A teprve potom se poohlédne po nové práci. Vrátí se snad ke kariéře řadového reportéra, kterou před lety v televizi začínal?



Přečtěte si
ivoadler
28. 4. 2012 • 10:46

podle mě by mezi moderátory, nejlépe opačného??? pohlaví mělo být nějaké pouto. Po přečtení zpráv si člověk představí, že spolu půjdou aspoň na kafe, když ne do postele. To v případě Dumbrovského a Ochotské nějak nesedí.

rejpal3
26. 4. 2012 • 14:45

A zde to bude podobné jako u sestřičky výše ...

rejpal3
26. 4. 2012 • 14:44

Je mi to jasné, ty si válíš levou půlku šunky a tvé druhé já tu pravou ...

p.r.d.e.l..hillarka
26. 4. 2012 • 12:17

Hm..., tak to mají ale blbě zařízený. My nemusíme dělat ani jeden a šunky si válíme oba

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.