Kocábová prozradila: Dcera se bude jmenovat Mia! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kocábová prozradila: Dcera se bude jmenovat Mia!

Natálie Kocábová brzy porodí dceru Miu
Natálie Kocábová brzy porodí dceru Miu (TV Prima)

Zpěvačka a spisovatelka Natálie Kocábová (27) už za tři týdny porodí své druhé dítě. Tentokrát to bude dcera, pro niž s manželem vybrali jméno Mia.

Se jménem potomka dělala Natálie v Show Jana Krause drahoty, nakonec ale své tajemství vyzradila. Diváky sice napínala, ale na závěr dodala: „Bude to Mia. Je to sice teď módní, ale já jsem to jméno vybrané už před lety pro syna.“

V roce 2003 se Natálii narodil Vincent a jejich rodina se zásluhou tatínka Michalea Kocába letos rozšířila o brášku Davida, jehož matkou je Kocábova exotická milenka Lejla Abbasová.
 
Kocábová je už zkušenou matkou, ale v kuchyni má stále co vylepšovat. „Můj cíl byl udělat svíčkovou, ale nakonec jsme skončila u koprovky,“ přiznala Natálie před Janem Krausem. Na vaření se totiž raději dívá v televizi, již sleduje celé hodiny. A to s bohužel podepsalo i na její postavě, která v těhotenství pořádně nakynula. Natálie se ale hned po porodu pokusí svou váhu dostat na původní hodnotu.

Chystá se běhat, ale přiznala, že je to pro ni velká výzva: „Zatím jsem to zkusila dvakrát, ale mě to psychicky ničí. Mně to vadí, jak jsem bez dechu… Mám rekord 15 minut na běžícím pásu, to bylo v období, kdy jsem chodila do fitness."

Více o Natálii Kocábové se dozvíte dnes v Show Jana Krause.



Přečtěte si
mutaky
13. 4. 2012 • 13:29

Ale no tak, evinko, taková hodná a pozitivní baba, jako jsi ty, nebude přece nadávat.

mnpv
13. 4. 2012 • 12:04

Koho zajímá nějaká Kocábová a její děti?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.