Mick Jagger se zhroutil - Zemřel mu táta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mick Jagger se zhroutil - Zemřel mu táta!

Mick Jagger
Mick Jagger (Reuters)

LONDÝN/LAS VEGAS – Drsný rocker Mick Jagger (63) zažívá velmi smutné období. Ve věku 93 let zemřel v sobotu večer jeho milovaný otec Joe, původním povoláním učitel. Příčinou úmrtí byl zápal plic, coby následek úrazu. Minulý týden starý pán upadl tak nešťastně, že si protrhl plíci a zlomil dvě žebra.

Byl okamžitě převezen do nemocnice v Kingstonu v hrabství Surrey. Jeho stav byl velmi vážný a lékaři počítali i s tou nejhorší variantou. Ta se vyplnila. Mick nyní musí být s kapelou Rolling Stones v Americe, kterou právě objíždějí se světovým turné Bigger Band. Přesto každou volnou chvilku trávil se svým otcem. Obden za ním z Ameriky do britské nemocnice létal soukromým tryskáčem. Naposledy seděl u jeho postele v pátek – netušil, že je to naposledy.

V sobotu vystupovala skupina v Las Vegas. Těsně před koncertem se Mick Jagger tu strašnou zprávu dozvěděl. Koncert odzpíval, v šatně se ale zhroutil. Desítky minut plakal, pak jel s ostatními členy kapely na hotel, kde až do rána pil jednu whisky za druhou.

Už před šesti lety zemřela Mickova maminka Eva. Slavnému zpěvákovi tak z původní rodiny zůstal už jen bratr Chris (57).

13.11.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.