PROSTŘENO podle Miss: Nováčková a Domanská by se rády vdávaly! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

PROSTŘENO podle Miss: Nováčková a Domanská by se rády vdávaly! +VIDEO

Prostřeno u Barbory Kolářové
Prostřeno u Barbory Kolářové (TV Prima)

Středeční hostitelkou Prostřena s Českou Miss je Barbora Vida-Kolářová, která má oproti svým konkurentkám velké plus. Jako jediná je vdaná.

Barbora žije se svým mužem už 11 let a může se tak pochlubit vlastní domácností, kam své hosty pozvala. „Už má toho manžela, tak asi bude bydlet ve větším,“ odhadovala Denisa Domanská.

Kolářová je na svůj svazek velmi hrdá, proto při šmejdění nenápadně nastražila svatební fotky, aby se před druhými pochlubila. Nejvíce se při prohlížení rozněžnila Jitka Nováčková a Denisa Domanská. „Tak už jsme si pobrečely,“ řekla Jitka a Denisa nadějně dodala: „Taky se dočkáme.“



Hostitelka vsadila na tatarák z lososa, ale tím se nezavděčila Jitce Válkové. Dokonce ani náhradní řešení v podobě krevet ji nepotěšilo. „Mořské potvory? Absolutně tlustá čára přes ně, ne, nikdy,“ řekla rázně Válková.

Výhrady neměla proti mořskému vlkovi, který vzbuzoval velká očekávání. „Co to je? Já znám jen mořské okurky,“ divila se Nováčková.

Jak missky zavzpomínají u pexesa se svými portréty? A udělá Kolářová lepší cheesecake, než Kabická? Sledujte Prostřeno na Primě!

Video se připravuje ...




Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.