Simona Krainová: Podruhé těhotná?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Simona Krainová: Podruhé těhotná?!

Rozšíří Simona Krainová rodinu o dlašího potomka?
Rozšíří Simona Krainová rodinu o dlašího potomka? (pro Aha! – Yes Visage, ara)

Českým showbyznysem se šíří zpráva, že je modelka Simona Krainová (39) podruhé těhotná. Je to jen »kachna«, anebo se může malý Max těšit na sourozence?

O tom, že se Simona v mateřství zhlédla a druhému potomkovi by se i přes svůj věk nebránila, se všeobecně ví a Krainová se tím ani netají. Teď ale do médií unikla informace, že je opravdu podruhé »v tom«. Serveu Super.cz tuto informaci dokonce potvrdil kdosi z okolí modelky.

Na jejím facebookovém profilu se sice množí blahopřání od jejích příznivců i přátel, sama modelka se ale obrnila hradbou mlčení, což už leccos značí. Právě tak postupovala i v případě prvního těhotenství, když čekala syna Maxe. Že je těhotná, tehdy přiznala až v pátém měsíci, přestože už šlo o veřejné tajemství.

Uvidíme, jak dlouho si dá na čas s vyjádřením tentokrát, zdá se ale, že zatímco v prvním případě se nebála těhotenství popřít, ačkoliv šlo o lež, teď bude při mlžení zdrženlivější.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.