Exmilenka Mareše Hanka Svobodová: Poprvé ukázala nového chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Exmilenka Mareše Hanka Svobodová: Poprvé ukázala nového chlapa!

Hanka Svobodová je opět zamilovaná. Přestala tajit svého nového přítele Petra Skopce.
Hanka Svobodová je opět zamilovaná. Přestala tajit svého nového přítele Petra Skopce. (Aha! – Marek Pátek)

Zamilované pohledy, něžná slůvka! To jsou dva nové páry českého showbyznysu. Bývalá přítelkyně moderátora Leoše Mareše (35) Hanka Svobodová (23) přestala schovávat svého nového milence Petra Skopce a konečně se s ním ukázala na oficiální akci. Ve středu s ním přišla ruku v ruce na křest nové řasenky v klubu Mazaný králíček. „Jsem šťastná,“ prozradila.

A nebyla sama, kdo se přestal skrývat. Stále ještě manžel herečky Tatiany Vilhelmové Pavel Čechák (34) si vyrazil se svou mladší přítelkyní, také herečkou Berenikou Kohoutovou (20) a všem přítomným ukázal, že už má novou lásku a jeho nevěrná manželka už ho netrápí. Pořád se objímali, líbali, oči měli jen sami pro sebe.

„Nebudu nic zapírat, jsem opravdu zamilovaná,“ prozradila mladá umělkyně. Na Čechákovi bylo také vidět, že je šťastný. S Vilhelmovou má dva syny – Františka (5) a Cyrila (3).

Na akci se objevila i představitelka barmanky Angeliny ze seriálu Ordinace v Růžové zahradě Petra Pudová (24), která tam laškovala s moderátorem Petrem Vojnarem (36). Dokonce mu řasenkou namalovala vousy…



Autor:  šal

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.