Vondráčková v Lucerně: Helena si svlékla fanouška! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vondráčková v Lucerně: Helena si svlékla fanouška!

Helena vyzvala přítomné pány, aby sundali kravatu. Většina ji poslechla!
Helena vyzvala přítomné pány, aby sundali kravatu. Většina ji poslechla!  (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Helena Vondráčková (59) se svými hosty – Jitkou Zelenkovou (56), Jiřím Kornem (57), 4TETem a Boom Bandem – rozparádili diváky v pražské Lucerně přímo do běla! Helena se sem totiž vrátila na koncert, jehož mediálním partnerem byl deník Aha!, po dlouhých pěti letech.

V rámci propagačního turné pro své novinkové album Zastav se... (a poslouchej) tu zazpívala všechny své největší hity a jednoho z fanoušků pod pódiem dokonce připravila o kus oblečení!

Při písničce »Sundej kravatu« totiž přítomné pány vyzvala, aby se zachovali podle zpívaného textu, a většina rozparáděné Lucerny ji doopravdy poslechla. Jedna z kravat pak skončila na pódiu a její majitel si vysloužil od zpěvačky polibek! Do publika se pak na Helenu přišli podívat mimo jiné Marcela Březinová, Petr Salava, Tomáš Savka, Robert N., Standa Hložek či Eva Aichmajerová s rukou popálenou od autonehody, která se jí stala minulý týden!

Koncert, který začal kvůli dopravě s drobným zpožděním, se nakonec díky přídavkům protáhl téměř na tři hodiny, na jejichž konci diváci už spontánně tančili přímo pod pódiem. A nemenší úspěch sklidili i Jiří Korn s 4TETem a Jitka Zelenková! Ti pak s Helenou úspěch oslavovali až do rána v blízké restauraci. Radost měli jistě i zástupci nadace Naše dítě, jíž je Helena patronkou, kteří dostali šek na padesát tisíc korun od partnera koncertu pojišťovny Slavia.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.