Christová tají lásku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Christová tají lásku

Ivana Christová se během akce stihla i namalovat.
Ivana Christová se během akce stihla i namalovat. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Uvedení nové rtěnky Dior rouge na trh přilákalo také federální Miss Ivanu Christovou (36). V Pálffyho paláci si modelka s radostí přetírala rty, ovšem po jejím boku chyběl mužský protějšek, který by jí složil kompliment.

„Mám spoustu přátel a kamarádů. To, jestli jsem zamilovaná, nebudu nijak komentovat,“ odmítala se ke své lásce vyjádřit Christová.

„Čeká mě spousta práce, hlavně moderování a zpívání,“ řekla deníku Aha! modelka, jejímž přáním je mít čas natočit další album. Možná se zanedlouho dočká spolupráce s nějakým zahraničním štábem. „Sice jsem se ve filmu Prachy dělaj člověka mihla jen na 46 sekund, ale ty vteřiny možná udělaly své. Od té doby jsem dostala několik nabídek na natáčení a některé byly i ze zahraničí,“ dodala krásná modelka, kterou všichni na místě chválili, jak je podobná italské herečce Monice Belluci.

Právě ta je tváří nové rtěnky, na kterou se přišli podívat i zpěváci Petra Černocká, Lenka Filipová, Jitka Zelenková nebo Matěj Ruppert, jemuž dělala doprovod maminka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.