Vrátí se David Koller k Lucii? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vrátí se David Koller k Lucii?

David Koller
David Koller (Evropa 2)

Uprostřed příprav na netradiční trojkoncert mluvil David Koller o pozvaných hostech, repertoáru, který na šňůru chystá, o sympatickém zkoušení s kapelou Nightwork i o návratu kapely Lucie.

„Robert Kodym prý něco chystá na rok 2013. Tak počkám, až se mi ozve," zodpověděl David Koller otázku, zda vidí možnost nové spolupráce s kapelou Lucie, která se před lety za velkého mediálního humbuku rozpadla. Aktuálním hudebním počinem Kolllera jsou ale koncerty »Koule.cz uvádí David Koller vs. Agon Orchestra«, kde se představí s tělesem, které se specializuje na současnou vážnou hudbu. Spolu zahrají Kollerovy největší hity, včetně těch, které nahrál s Lucií.

A kdo ho bude na koncertech doprovázet? Například Lenka Dusilová, se kterou David Koller spolupracuje dlouhodobě: „Občas si spolu zahrajeme, že jí pozveme na náš koncert a hrajeme staré písně, které nás tak bavili, ale tentokrát chceme udělat i něco z jejího nového alba.“

Ke spolupráci bývalého frontmana kapely Lucie inspirovala deska Filipa Topola a Psích vojáků, kterou s Agonem nahráli v roce 2001. Tři netradiční koncerty »Koule.cz uvádí David Koller vs. Agon Orchestra« se uskuteční ve Státní opeře v Praze (26. 3.), v Janáčkově divadle v Brně (opera, 1. 4.) a v plzeňské Velké synagoze (5. 4.).

Celý rozhovor s Davidem Kollerem najdete ZDE.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.