PROSTŘENO: Sabina se chce k Pavle nastěhovat! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

PROSTŘENO: Sabina se chce k Pavle nastěhovat! +VIDEO

Pavla překvapila moderním bytem i menu
Pavla překvapila moderním bytem i menu (TV Prima)

Drzé a plnoštíhlé studentce Sabině se u starší kolegyně Pavly tak líbilo, že by v její domácnosti nejradši zůstala trvale. Ale kdo by měl o tak nevychovanou dceru zájem…

Anketa

Důchodkyně Pavla všechny překvapila moderně vybavenou domácností. Sabina se tak zhlédla v její fialové ložnici, že se jí ani nechtělo ke stolu. „Normálně se jí zeptám, jestli si mě nechce adoptovat a že chci tenhle pokoj,“ řekla Sabina při prohlídce bytu Lence. Pavla už ale své děti vychovala a o drzou Sabinu, jíž není nic po chuti, nejeví zájem. Nehledá ani náhradu za dceru, která jí zemřela.

Po drsné hádce u Dáši bylo zřejmé, že v pátek dojde na vyřizování účtů. V tu chvíli měla většina kolektivu stejné přání – jen ať nevyhraje Dáša. „Doufám, že nebude koprová omáčka, protože tu nesnáším tak jako Dášu,“ šla na návštěvu zostra Sabina. Dokonce byla odhodlaná, že ji v případě potřeby vyhodí od stolu.

Pavla podávala sýrový dortík, který se u hostů setkal s úspěchem. Podstatně hůře ale dopadla kedlubnová polévka. Tu zavrhla nejen Sabina, ale i Pavel, který byl tentokrát až příliš kritický. Pavle pomluvil i nedochucenou svíčkovou a tvrdé brambory. Čokoládové suflé pak na něj bylo příliš horké.

Před dezertem ale ještě došlo na hádku. Když se Sabina opět pustila do Dáši, samozvaná odbornice a gurmánka ji poučila, že je o 41 let starší a zasloužila by si tak větší úctu. S pravdou ven šel nakonec Pavel a za všechny Dáše řekl, že je namyšlená.

Kdo si nakonec z Ostravska odnese 40 tisíc korun? Rozhodnou o výhře kuchařské schopnosti, nebo jen mezilidské vztahy? Sledujte Prostřeno na Primě. Příští týden se bude vařit v Brně.

Pavliny recepty najdete po odvysílání pořadu Prostřeno ZDE!

Video se připravuje ...




Přečtěte si
va45
4. 2. 2012 • 17:06

Coto je jedna hrubka proti tvému slohu co tady prezentuješ na diskusích.Chyba se snese proti tomu co ty tady vypouštíš z toho tvýho hnusnýho rypáku.Divím se,že máš ještě odvahu tady někomu opravovat chyby,když si přečte ty tvoje slátanice bukvico.Už jsi se spláchl/a do hajzlu.Tam totiž patříš.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.