Čtvrtníček nahradil Novotného! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čtvrtníček nahradil Novotného!

Petr Čtvrtníček se svým pořadem Mediální Hujer si získává stále více posluchačů.
Petr Čtvrtníček se svým pořadem Mediální Hujer si získává stále více posluchačů.

PRAHA – Ačkoliv má moderátor a podnikatel Petr Novotný (58) pověst člověka, kterému se daří vše, na co sáhne, není to tak úplně pravda. Podle informací deníku Aha! se s jeho službami chystá pro nízký úspěch u posluchačů rozloučit rozhlasová stanice Frekvence 1.


A to navzdory faktu, že na ní Petr pracuje už mnoho let. V jeho vysílacím čase už nyní můžete slyšet Petra Čtvrtníčka (42)!

Jeho pořad Snídaně u Novotných byl totiž přesunut z nejlepšího času v osm hodin ráno na čtvrtou hodinu ranní! V tu dobu má rádio zapnuté skutečně málokdo. Důvod je jednoduchý.
„Ten pořad měl už více jak pět set dílů, a je prostě vyčerpaný. Na jeho místo byl nasazen nový pořad komika Petra Čtvrtníčka Mediální Hujer,“ prozradil nám jeden za zaměstnanců Frekvence 1.

Kliknutím zvětšeteTakový neúspěch není ránou pouze pro Petra Novotného, ale také pro jeho syna Pavla, který psal pořadu scénáře. „Jsem na úspěch tohoto pořadu hrdý. Vždyť životnost podobných formátů jsou měsíce a my už jedeme roky,“ chlubil se ještě před časem Pavel Novotný. Teď už je ale všechno jinak. „Přesun do takového času znamená v rozhlasovém prostředí jediné – že se blíží konec. A to je přesně případ Snídaně u Novotných,“ dodal ještě náš zdroj z Frekvence 1.


Autor: Josef Koukolíček
Foto Aha!: Marek Pátek, Hana Kalvachová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.