Hubnutí slavných: Helena Vondráčková nejí po 17. hodině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hubnutí slavných: Helena Vondráčková nejí po 17. hodině!

Helena Vondráčková je stále fit
Helena Vondráčková je stále fit (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, Showpix.cz, Aha!, ara)

Zpěvačka Helena Vondráčková (64) si štíhlou postavu udržuje celá desetiletí své hudební kariéry. Její tajemství spočívá ve zdravém stravování.

Základem je vydatná snídaně, na niž si Helena Vondráčková vyšetří vždy dostatek času, aby v klidu zahájila nový den. „Ke snídani a dopoledne jím hlavně ovoce. Dám si na talíř kombinaci kiwi, banánu, ananasu či podobných dobrot. Variantou jsou i cereálie. Mám už léta doma takovou dózičku, ve které mám namíchanou směs ovesných vloček, sezamových, lněných a dýňových semínek, nadrcených ořechů a rozinek. Téhle směsi si dám vždy jednu lžičku do jogurtu ke snídani. Kdo chce hubnout rychleji, dá si jogurt lehký, bílý, ostatní si mohou dát nějaký smetanový. Ale jen jeden!“ řekla Helena magazínu Aha+TV.

V poledne se zpěvačka vyvaruje knedlíků a bílého pečiva „K obědu si dávám maso, většinou grilované, bez tuku, často je to ryba. Jako příloha je ideální zelenina v jakékoliv úpravě – od syrové přes dušenou až po pečenou.“ Dodala Helena.

Nejpřísnější je na sebe ale večer, kdy striktně dodržuje hubnoucí zásadu: „Určitě bych doporučovala dávat si větší jídla nejpozději do pěti hodin. Poté už jen jablko, nebo něco menšího.“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.