Černocké radí vědma | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Černocké radí vědma

Petra Černocká se svým psím miláčkem Wajdou.
Petra Černocká se svým psím miláčkem Wajdou.

PRAHA – Zpěvačka Petra Černocká (56) právě dokončila své nové autorské album, které pojmenovala Souhvězdí Střelce. Název alba, jenž prý má velmi příznivé vibrace, pro ni vymyslela dvorní numeroložka deníku Aha! Camila Carolins.


Petra totiž před časem požádala naši redakci o spojení na tuto vědmu, protože se jí na fotografiích její tvář zdála velmi povědomá. „A opravdu se ukázalo, že když mi bylo dvacet, Camila pro mě napsala hned několik písňových textů, které dokonce vyšly na deskách,“ přiznala deníku Aha! Petra alias nestárnoucí čarodějnice Saxana z filmové komedie Dívka na koštěti.

I když se od té doby dámy neviděly, hned navázaly čilé kontakty. „Camila mi věští velmi úspěšný příští rok a nabídla mi spolupráci na své další knize,“ přiznala Petra, která si myslí, že když se spojí dvě »čarodějnice«, tak se dílo musí podařit. Černockou navíc velmi potěšil název alba, který pro ni vymyslela dávná kamarádka. Ten dokazuje, že si přes třicet let pamatuje, že se Petra narodila právě ve znamení Střelce. Kliknutím zvětšeteNavíc se jí zdá symbolické, že album točila ve studiu muzikanta Michaela Vašíčka, které je v Černé Hoře. „Petra totiž znamená skála. Všechno to tak nějak pěkně zapadá do sebe,“ směje se Petra, a věří že po pěti letech vydává album, které bude trefou do černého.


Autor: Miroslav GRACLÍK
Foto pro Aha!: Jiří PRACNÝ

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.