Perter Nagy: S Monikou nám to klape! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Perter Nagy: S Monikou nám to klape!

Na dovolenou v Singapuru Monika i Peter rádi vzpomínají. Užili si ji přímo skvostně.
Na dovolenou v Singapuru Monika i Peter rádi vzpomínají. Užili si ji přímo skvostně.

Šesté výročí od seznámení čeká zpěváka Petera Nagye (46) a modelku Moniku Hrabovčákovou (26). A oslaví ho cestou za sluníčkem! „Chtěl jsem Monice udělat radost, a tak jsem ji překvapil dárkem.

Dovolenou na Kanárských ostrovech, kam odlétáme už tento měsíc. Ona mě stejně překvapila přesně před rokem, když zajistila dovolenou v Singapuru,“ svěřil se Aha! Peter.
Kliknutím zvětšeteMonika, která vedle modelingu pracuje také jako vizážistka, je podle Petera ta nejúžasnější bytost na světě. Proto ji tak rád překvapuje. „Překvapuji ji pořád. Vždy donesu květiny, když to nečeká,“ prozradil Peter. Zamilovaný pár žije střídavě v Praze a Bratislavě a nejvíce času tráví v automobilu, který obvykle řídí právě Monika.
Naposledy se do Prahy vypravili na křest Peterova nového CD Duety, který se konal v pražském baru Infinity. Skvělými parťáky mu na desce jsou například Jožo Ráž, Meky Žbirka, Janek Ledecký, Petr Janda, Petr Muk nebo Vašo Patejdl. Moderátorkou akce byla Štěpánka Duchková, která všechny šokovala přiznáním, že Petera milovala ve svých patnácti letech, a dokonce si ho vybrala za manžela. Řekla mu to až teď.


Autor: (hru)
Foto: Jan HRUŠKA a archiv Petera Nagye

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.