Trávníček líbal Asterixe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Trávníček líbal Asterixe!

Pavel Trávníček propůjčil hlas Asterixovi, kterému vlepil jednu pusu a Obelix jen tiše záviděl.
Pavel Trávníček propůjčil hlas Asterixovi, kterému vlepil jednu pusu a Obelix jen tiše záviděl. (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – „Nechat si vyťukat smsku od holuba, to by se mi líbilo a ze všeho nejvíc se mi líbil Obelix, protože snědl na co přišel,“ sdělila krátce po premiéře francouzského animovaného filmu Asterix a Vikingové své zážitky moderátorka a herečka Eva Aichmajerová (28).


A herec Pavel Trávníček (56) dokonce vlepil pusu Asterixovi!

Pohádka neunikla ani neVyVolenému Martinovi Hranáčovi (23), který z ní byl dojatý! „Bylo to sice kreslené, ale mě to tak dojalo, že asi budu plakat,“ svěřil se přecitlivělý Hranáč, který si během filmu procvičil nejen stupnici své citlivosti, ale také bránici. A výborně mu sekundoval i jeho přítel, kterého vzal na dětskou pohádku s sebou.

Kliknutím zvětšeteOvšem divákům se jeho stálé hihňání moc nelíbilo. Své syny na Asterixe vyvedla také herečka a nejznámější česká dabérka Valerie Zawadská, která své děti na film dokonale vybavila. Kliknutím zvětšeteK obřím nápojům jim totiž koupila i krabici popcornu. Pohádka přilákala také prince ve výslužbě Pavla Trávníčka, který včera oslavil šestapadesáté narozeniny a při dabování propůjčil svůj hluboký hlas právě Asterixovi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.