Lenka Filipová: Je z ní milionářka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lenka Filipová: Je z ní milionářka!

Lenka Filipová o svém soukromí nechce mluvit. Rodinu nikdy v životě v mediích nepředstavila
Lenka Filipová o svém soukromí nechce mluvit. Rodinu nikdy v životě v mediích nepředstavila (Aha! – Marek Pátek, ara)

Zpěvačka Lenka Filipová (57) nevyprodává stadiony, veřejných akcí se spíše straní a její tvář nevykukuje na každém rohu. Skromná písničkářka, jejíž život je zahalen tajemstvím, o sobě mnoho informací neposkytuje. Tichá voda ale břehy mele! Interpretka hitů Blázni se radujou a Za všechno může čas se topí v milionech!

Vilu v hodnotě nejméně deseti milionů  v Praze 6 na Ořechovce či luxusní auto značky Range Rover v hodnotě tří milionů korun... Kdo by to do zpěvačky, která miluje Francii a harmonický způsob života, řekl…

„Lenka si vydělala balík právě díky koncertování ve Francii, proto si může dovolit být štědrá k sobě i své rodině. Její vystoupení, kde hraje na kytaru, jsou sice komorní, ale vždy vyprodaná. Lístky jdou na dračku,“ potvrdil deníku Aha! zdroj z okolí Filipové.

Zpěvačka se nad celou věcí jenom pousmála. „Neznamená, že když někdo má barák a auto, že hned vlastní jmění,“ dušovala se Filipová, přiznává ale, že má před Vánocemi nabitý program k prasknutí. Korunka ke korunce…

Zpěvačka ve velkém domě žije se svou sedmnáctiletou dcerou a manželem, které za třicet let svojí kariéry v showbyznysu neukázala. „Svoje soukromí si hodně střežím,“ dodává. Že by to bylo také kvůli tomu, aby se nikdo nezajímal o její majetek?



Přečtěte si
trollinka
6. 12. 2011 • 20:19

ale kdysi jsem nekde cetla, ze jeji mama je Irena Kacirkova a otec francouzsky herec Gerard Philipe, se kterym se kdysi Kacirkova "spustila", kdyz byl na navsteve Prahy. Proto si tak uzkostlive soukromi chrani, a proto taky mohla za komousu studovat ve Francii naprosto bez problemu...Tatovi je opravdu hodne podobna, kdyz si vygooglujete jeho fotky..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.