Noc plná něžností Radka Johna: Vínečko, líbačka, ruka šmátralka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Noc plná něžností Radka Johna: Vínečko, líbačka, ruka šmátralka!

V baru v centru Prahy se dobře bavili, pak se vyrazili muchlovat k ní domů...
V baru v centru Prahy se dobře bavili, pak se vyrazili muchlovat k ní domů... (Aha! – Martin Hykl a Marek Pátek)

Po boku poslance a šéfa Věcí veřejných Radka Johna (57) se dlouho neobjevila žádná dáma, ačkoliv je známý jako vášnivý milovník vína a žen. Deníku Aha! se ho ale v noci na středu podařilo nachytat na nočním dostaveníčku s neznámou hnědovláskou. S tou se nakonec loučil vášnivými polibky, objímáním a žhavými dotyky!

V úterý večer John s typickou sklenicí bílého korzoval mezi váženými návštěvami křtu charitativního kalendáře Proměny od nadace Archa Chantal Poullain. Nakonec se ale nebavil se svými spolustraníky od Víta Bárty po Michala Babáka, a místo toho zakotvil u baru s podstatně mladší dámou, od níž se celý večer nehnul.

Kolem druhé ranní spolu opustili vinárnu, kde se akce konala, a nasedli do Johnova automobilu se šoférem, který je odvezl do Strašnic – místa bydliště poslancova nového objevu. Tam se dokonce oddávali intimnostem v autě a nakonec i za vchodovými dveřmi činžovního domu.

A jaká je Johnova reakce? „Byl jsem pozván na křest kalendáře, a vzhledem k tomu, že vozím i stopaře, vzal jsem autem domů jednu ze spoluorganizátorek akce. Takto by se zachoval každý muž, který má možnost pomoci ženám,“ dělal gentlemana.

Většina lidí včetně jeho exmanželky Zlaty Adamovské (52) ho má ale spíše za proutníka. Před rokem a půl se s ním rozvedla poté, co se přišlo na Johnovu osmiletou nemanželskou dceru Terezu. Tu má politik s podnikatelkou Janou Kadlecovou (44), u níž ještě občas přespává kvůli školačce. V minulosti měl mít pletky i s herečkou Bárou Štěpánovou (51).

Nová Johnova milenka: Vymetá hospody!

Ačkoliv o svém novém objevu Radek John tvrdí, že pomáhala organizovat večírek, nikdo z nadace Archa ji neznal. Když se reportéři Aha! vydali k jejímu místu bydliště, také nepochodili.

„Sem se pořád někdo stěhuje a zase odstěhovává, samé podnájmy. Není tady chvíli klidu a člověk ani nestihne ty lidi pořádně poznat,“ řekl muž z domu, kde »krásná neznámá« bydlí.

Podobně se vyjádřili i ostatní sousedé, u fotografie souhlasně hlesl jen číšník z nedaleké restaurace Švejk. „Párkrát jsem ji tady viděl, ale už tady dlouho nebyla. Bydlí tady za rohem, říkala, že se prý nedávno přistěhovala,“ prozradil.

VÝZVA AHA! Znáte identitu Johnovy brunetky? Pište na aha@ahaonline.cz nebo esemeskujte na číslo 725 92 92 92.



Autor:  vr

Přečtěte si
tajna1509
1. 12. 2011 • 22:12

moje slova

jarka99
1. 12. 2011 • 17:14

www.psdp.wbs.cz

solochov
1. 12. 2011 • 17:02

Po tobě se to snad ani nechce...

solochov
1. 12. 2011 • 17:01

John býval super, když pracoval pro televizi. V politice se moc nevyznamenal. Dřív to byl pohledný sympaťák, dnes opuchlý vepřík, nic moc. Zlaty bylo vedle něj škoda, je to krásná živelná ženská, nádherná dáma. Vedle Štěpánka jí to moc sluší, jsou krásný pár. John nejspíš sbírá kde se co namane....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.