Agáta Hanychová se svlékne pro Playboy: Bude nahá na snowboardu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Agáta Hanychová se svlékne pro Playboy: Bude nahá na snowboardu!

Agáta Hanychová to na snowboardu umí, na snímcích pro Playboy ale každopádně bude mít poněkud jiný »úbor«.
Agáta Hanychová to na snowboardu umí, na snímcích pro Playboy ale každopádně bude mít poněkud jiný »úbor«. (Aha! – Martin Hykl)

Modelka a novopečená máma Agáta Hanychová (26) už vymyslela, čím krátce po porodu syna Kryšpína (4 měsíce) šokovat! Svlékne se, a ne jen před svým partnerem Miroslavem Dopitou (28), ale rovnou před celým světem! Kývla totiž na focení pro Playboy!

A pozor, nebudou to nějaké postelové akty, Agáta si se svým dvorním fotografem Járou Urbanem vymyslela lepší »šílenost«: takřka nahá bude řádit na snowboardu! Fotit se bude už za pár dnů v Tatrách.

„Hecla jsem se, chci ukázat, že jsem schopná čtyři měsíce po porodu nafotit snímky, které budou na titulní straně Playboye jak v Čechách, tak i na Slovensku,“ prozradila nám Agáta na křtu své knihy Diagnóza Rebelka.

„Ukážu ale jenom prsa. Mám je teď po porodu, kdy už nekojím, tak malá, že je můžu s klidem ukazovat,“ smála se Hanychová. Prestižní pánský magazín by jí měl patřit už v lednu.



Přečtěte si
j-a-n-a
30. 11. 2011 • 22:04

To je jediné na co se vzmůžeš?? Urážet někoho??Že nejsi u sporáku sám ty "diskutére" a nepomáháš svojí manželce . Jenže ty určitě žádnou nemáš,ty máš tak na nejvíš někde pod polštářem nebo na zdi fotky Agáty a to ti stačí.No si teď ještě zajisti dovolenou a hurá za ní do Tater,třeba o tebe někde očkem zavadí .No a teď hurá do postele a hlaď polštář nebo nějakou fotku nebo budeš hladit něco jiného???

aznom
30. 11. 2011 • 21:07

Ty nediskutuješ.Ty tady zvracíš svoje nenávistný bláboly. Tebe vidět "celou",no potěš Bůh.Nejspíš proto,je tvůj starej pořád nalitej.To musí být hrozný zážitek.Obstarožní,nevzhledná,vesnická rajda,co kritizuje jiné. Mazej ke sporáku a drž kušnu příšero!

j-a-n-a
30. 11. 2011 • 19:46

Pokud se nemýlím,je tohle diskuse a každý má právo napsat co si myslí .Podle čehopak usuzuješ,že jsem užvaněná??? Nebooooj oni ti zase nějakou fotečku Agátky otisknou,tak se budeš moci pokochat a Playboy určitě brzy bude k dostání ,a máš pravdu v tom,že mě viděl opravdu celou jen můj manžel, nejsem totiž nějaká běhna,co se všude a za jakýchkoli okolností vystavuje, nemám to za potřebí .Tak se hoď do klídku a čekej hezky v klidu na Playboy s Agátkou .Krásný večer...

aznom
30. 11. 2011 • 17:28

No,je naprosto jasné,že ty by jsi neokouzlila ani obecního kozla,ty užvaněná slepice.Počítám ,že z tebe už viděl všechno tvůj soustavně ožralej starej a proto neustále zvrací.Takže starej se o svoje problémy,držko,a nekritizuj druhé!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.