Vydra je nahý a Nárožný senilní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vydra je nahý a Nárožný senilní!

Petr Nárožný jako ředitel divadla, jenž chce uvést na scénu nahého chlapa. Václav Vydra si střihl roli šmíráka, který je ochoten ke všemu.
Petr Nárožný jako ředitel divadla, jenž chce uvést na scénu nahého chlapa. Václav Vydra si střihl roli šmíráka, který je ochoten ke všemu. (: agentura Harlekýn)

PRAHA – Pražské Divadlo U Hasičů dnes čeká velká sláva. Právě tady na apríla totiž oslaví geniální komedie amerického dramatika Roberta Andersona »Víš přece, že neslyším, když teče voda« už čtyřstou reprízu. A v hlavních rolích se předvedou skutečná herecká esa – divákům se představí Jana Brejchová, Petr Nárožný, Václav Vydra, Květa Fialová, Dana Morávková a Jiří Ptáčník.

Tři velice směšné, ale lidské příběhy, které se mohou stát skutečně každému, zrežíroval Pavel Háša. A největší problém byl přesvědčit Květu Fialovou, aby si ve hře vůbec zahrála.

„Původně jsem to ani nechtěla zkoušet. Uvažte – nahý chlap na jevišti, potom manželský problém odděleného lože a nakonec starý senilní pár blábolící nesmysly. Koho to bude zajímat,“ vzpomíná Květa Fialová. „Nebudeš hrát všechno. Jenom tu starou bábu na konci. Zhádáte se tam s Nárožným a doma bude klid,“ přesvědčil ji režisér Háša.

Václava Vydru pak můžeme vidět na scéně prakticky nahého. „Mohuli hovořit o své roli, tak tajemstvím úspěchu jsou jednoznačně moje prsa a nohy,“ směje se Vydra. Představení dosáhlo až nečekaného úspěchu a hrát by se mělo i po čtyřsté repríze. „Jsme trochu zaskočeni tímhle úspěchem. Je to komedie, která se prostě povedla,“ uzavírá Nárožný.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.