VIDEO Iveta Bartošová zpívá Tři oříšky, to musíte vidět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VIDEO Iveta Bartošová zpívá Tři oříšky, to musíte vidět!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvačka Iveta Bartošová (45) vyšla poprvé od letního vystoupení s Domenicem Martuccim na Staroměstském náměstí na veřejnost a dokonce zpívala! Podívejte se na sestřih jejího pěveckého výkonu. To musíte vidět...

Iveta přišla na oslavu jedenáctého výročí Banco casina asi v půl dvanácté, jak jinak než ve společnosti svého ochránce a milence Josefa Rychtáře. Ten jí ochotně sekundoval a pomáhal z kabátu, zpěvaččino rameno ještě rozhodně není po nedávné operaci zdravé a i když se snažila Iveta usmívat, bylo jasné, že ji zraněná ruka opravdu bolí.

Její chvíle přišla přesně o půlnoci, kdy bylo naplánované její vystoupení. „Ivetka je místo půlnočního ohňostroje," vysvětlil spíkr večera Václav Upír Krejčí, který zaskočil za Jiřího Pomeje, jenž měl večer původně uvádět. Pro náhlou indispozici se ale omluvil. A možná věděl proč.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Bartošová není evidentně po mnohých kolapsech a navíc na tišících lécích kvůli bolavé paži úplně fit. Po přípitku pramenitou vodou s ledem všem popřála krásné Vánoce a šťastný nový rok, než se pustila do zpívání. Skladbu Hej pane diskžokej zvládla na playback jen s mírnými odchylkami od textu.

Při písničce Skandál ale už trochu zavrávorala a když došlo na živý zpěv hudby k pohádce Tři oříšky pro Popelku, k němuž jí donutil majitel kasina Pavel Pásek, přišlo několik falešných tónů a výpadek textu. Podívejte se na její na výkon sami.  

Video se připravuje ...

Znovu by se měla Iveta ukázat na veřejnosti už 1. prosince, kdy bude mít premiéru film Hranaři, k němuž nazpívala vokály. Jestli se dá do té doby dohromady, se ukáže už příští týden.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.