Bende žije ve vteřinach | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bende žije ve vteřinach

Už v pondělí vyjde Petrovi Bende jeho druhé sólové album.
Už v pondělí vyjde Petrovi Bende jeho druhé sólové album. (Sony BMG/Radek Kaftan)

PRAHA – Zpěvák Petr Bende (28), stříbrný finalista druhé řady soutěže Česko hledá SuperStar, dokončil druhé album, jenž navazuje na jeho úspěšný debut »pb«. Nový disk pojmenoval »Život ve vteřinách.cz« a vyjde již toto pondělí 23. října.

PRAHA – Zpěvák Petr Bende (28), stříbrný finalista druhé řady soutěže Česko hledá SuperStar, dokončil druhé album, jenž navazuje na jeho úspěšný debut »pb«. Nový disk pojmenoval »Život ve vteřinách« a vyjde již toto pondělí 23. října. „Pokřtíme jej 1. listopadu v pražském Paláci Akropolis,“ řekl deníku Aha! Petr Bende, který si album i produkoval.

„Jako první singl jsme vybrali skladbu Zaklínám své moře a s režisérem Marcelem Bystroněm k němu natočíme i klip,“ přiznal Bende. „Každá vteřina v životě za něco stojí, člověk by pro ni měl udělat všechno, protože už se v životě nemůže opakovat! Chci ještě více propojit svět a příběhy svých skladeb a mé pocity s lidmi, kteří budou tuto desku poslouchat. Já jim předkládám své příběhy a těším se na příběhy od nich, které mohou vkládat do »zpovědnice« na www.zivotvevterinach.cz. Chci, aby lidé nebyli na své veselé, ale také smutné příběhy sami,“ řekl nám Petr Bende, který se z loňských »SuperStárů« uchytil nejlépe a v úspěšnosti tak převálcoval i vítěze Vlastíka Horvátha.

Na prosinec připravuje vánoční turné a také složil tři skladby pro film režiséra Marcela Bystroně Po hlavě do prdele, který přijde do kin příští měsíc. „Všechny tři písně vyjdou i na mém albu. Ke skladbě Vidím sebe vedle tebe jsme s Marcelem natočili i klip, který bude promítán společně s filmem v kinech a je plánovaným druhým singlem z desky,“ dodal Bende.

20.10.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.