Kuchařová je »Opočenská«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kuchařová je »Opočenská«!

Miss World Taťána Kuchařová strávila víkend v Opočně, kde hlavně odpočívala.
Miss World Taťána Kuchařová strávila víkend v Opočně, kde hlavně odpočívala.

OPOČNO – Miss World Taťána Kuchařová (18) si posledního víkendu v Čechách, předtím než odletěla do svého nového domova v Londýně, užila doma v Opočně!


Deník Aha! byl Taťáně celou dobu v patách!
S kým Taťána strávila noc?
Čtěte již zítra v pondělním Aha!

Ten trávila převážně s rodinou a svými blízkými a v místní mariánské kapli se setkala i se zastupiteli města! Ti pro ni totiž měli netradiční dárek!

Na akci, kterou organizoval Taťánin otec Lubomír, který je zároveň městský zastupitel, obdržela kráska od Opočna čestné občanství, klíč od města a pamětní medaili. „Taťána se k nám může kdykoli vrátit“ řekl starosta města Opočna Zbyněk Filip. Přestože měla být akce původně veřejná a akreditovali se na ni novináři, den předem se vše zrušilo a slavnost se stala na pokyn její zastupitelské agentury přísně soukromou a neveřejnou. Kliknutím zvětšeteTaťánu proto dovnitř mariánské kaple doprovodila jen její rodina, kromě táty a sestry i maminka. Fanoušci a přítomní novináři museli počkat venku. Taťána je však alespoň před kaplí krátce pozdravila.

Soukromý ceremoniál trval asi hodinu a půl, a po něm se celý klan Kuchařů opět vrátil domů. Odsud pak dnes Taťána vyráží na letiště, a dál do Londýna. Tam bude mít totiž česká kráska základnu po celý rok svého úřadování ve funkci Miss World, a na rodinu a soukromí jí moc času nezbude....


Autor: Petr Macek
Foto Aha!: Kateřina Kovářová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.