Drama v bytě zpěvačky Hany Horecké! Řvala s nožem v ruce: »Zabiju se!« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drama v bytě zpěvačky Hany Horecké! Řvala s nožem v ruce: »Zabiju se!«

Hana Horecká
Hana Horecká (Aha! – Martin Přibyl, ara)

Obrovské šestihodinové drama zažili včera odpoledne obyvatelé Zbuzan u Prahy. Ve svém bytě se tam zabarikádovala někdejší zpěvačka populárních skupin Schovanky či Fešáci Hana Horecká (57). Vyhrožovala dokonce sebevraždou!

Na místo se ihned sjeli záchranáři, hasiči i policisté. Podle prvních informací měla žena uvnitř pustit plyn a ohrožovat nožem i svou dceru (16)! To však policie nepotvrdila, dívka se prý včas dostala mimo byt.

„Vyjeli jsme na místo poté, co 57letá žena oznámila, že je v ohrožení života,“ popsala začátek dramatu policejní mluvčí pro Prahuvenkov Markéta Johnová.

Na místě však žena odmítla s policisty komunikovat a zabarikádovala se v koupelně ve druhém patře domu. „Je ve velmi špatném psychickém stavu,“ řekl Nedělnímu Aha! jeden ze svědků.

Neuspěl ani policejní vyjednavač, který z hasičské plošiny s ženou krátce hovořil skrze okno. Až před sedmou večer dům vzalo útokem po zuby ozbrojené zásahové komando. To během 90 minut ženu zpacifikovalo. Dům opouštěla připoutaná na nosítkách a jela rovnou do Bohnic na psychiatrii.

Že se něco děje, věděli její blízcí od letošního května. Tehdy Horecká na svých internetových stránkách zveřejnila například návod, jak postupovat při ohrožení černou magií, nebo velmi podivné rozhovory, které podle svých slov vedla s anděly.

Už před pěti lety Horecká řekla v rozhovoru pro Aha!, že se jí život vinou letitého rozvodu s manželem Janem Vaculíkem proměnil doslova v peklo. „Manžel se rozhodl, že mě zničí. Jak psychicky, tak fyzicky,“ řekla zpěvačka.



Přečtěte si
teufel
22. 8. 2011 • 11:31

Dost divná osoba,když páchá sebevraždu a zavolá si na to policii.Dle mého to byla jen pitomá komedie.

majojo
22. 8. 2011 • 09:07

Terapeutické doporučení: Naučte ji živit se prací.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.