Ridi se sexy manželkou, Kubelková v rudé – komu to slušelo nejvíc? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ridi se sexy manželkou, Kubelková v rudé – komu to slušelo nejvíc?

Emanuel Ridi se ženou, Iva Kubelková nebo Laďka Něrgešová s manželem? Komu to slušelo nejvíc?
Emanuel Ridi se ženou, Iva Kubelková nebo Laďka Něrgešová s manželem? Komu to slušelo nejvíc? (Petr Novotný)

Nejúspěšnější seriál televize Prima Cesty domů slavil svůj blížící se návrat na televizní obrazovku po prázdninové pauze a samozřejmě u toho nemohly chybět takové tváře Primy, jako například Iva Kubelková (33), Bára Niničová (30) nebo Emanuel Ridi (37). Ten dorazil se svojí ženou Janou a popřel tak spekulace o tom, že by se jejich manželství hroutilo.

Do luxusních prostor Villy Richter na pražských Starých zámeckých schodech dorazily nejen hvězdy seriálu Cesty domů, ale také další známé tváře televize Prima, jako například kuchař Emanuel Ridi, který přišel tradičně v košili pastelové barvy a v doprovodu své půvabné manželky Jany. Po celý večer se k ní tak vášnivě vinul, že úplně popřel spekulace o jejich rozchodu. „Opravdu se máme skvěle, žádný rozchod se nekoná,“ řekl s úsměvem.

Dalším zamilovaným párečkem na párty byla moderátorka VIP zpráv Laďka Něrgešová (35) v lesklých šatech perleťového odstínu se svým manželem Jaroslavem Pleslem (36). I o těch se spekulovalo, že jim to v manželství trochu skřípe. Ale kdepak...

Narozdíl od Laďky Něrgešové, herečka Iva Kubelková vsadila při výběru svých šatů na výraznou a smyslnou rudou barvu a leopardí vzor. Vše doplnila sytě rudou rtěnkou.

Co si oblékla Bára Niničová a kdo všechno se ještě na večírku ukázal? Podívejte se do naší fotogalerie a hlasujte pro toho, komu to slušelo nejvíc!





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.