Přehlídka festivalového luxusu: Drahé šaty věhlasných značek a ještě dražší šperky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Přehlídka festivalového luxusu: Drahé šaty věhlasných značek a ještě dražší šperky!

Jitka Čvančarová a Petr Čadek
Jitka Čvančarová a Petr Čadek (Aha! – Martin Hykl)

Měla být hvězdou večírku, její exkluzivní model dorazil až z milánského salonu proslulých návrhářů Dolceho a Gabbany! Jenže Jitka Čvančarová (33) v nich působila až příliš usedle. Ušité byly spíše pro italskou vdovu než pro českou sexy herečku...

Vedle svého přítele, tanečníka Petra Čadka (32), kterého už oficiálně vyvedla do společnosti, nezářila, ale jen tak pozvolna doutnala. Kolik její šaty stály, Jitka úzkostlivě tajila, zřejmě je měla jen zapůjčené...

V černé sexy róbě od Jarky Sedláčkové naopak vynikly bujné vnady modelky Lucie Králové (29), která rovněž na zahajovací mejdan festivalu dorazila s novým přítelem, bývalým hokejistou a dnes poslancem Jiřím Šlégrem (40, ČSSD). Nudnější pár ale svět neviděl. Na párty posedávali v křesílku a zadumaně pozorovali okolí.

„Jsme tady zatím na den, zítra jedem pro děti a podle toho, jak se nám tady bude líbit, se rozhodneme, jestli se zdržíme déle,“ řekla Aha! Králová, kterou zřejmě festival nezaujal tak, jak očekávala.

A jakou parádu ukázaly na jednom z nejdůležitějších večírků roku další celebrity?

Kdo? Kde? S kým?

Sestřenice Issové si rozdělily jednoho chlapa! Martha (30) přebrala Kláře (32) režiséra Davida Ondříčka (42) a té teď zbyly oči pro pláč. A navrch dvě zamilované hrdličky musela sledovat, jak vrkají na zahajovacím mejdanu!

Politik Petr Bendl (45, ODS) se otřepal a po královsky bohaté Tamaře Bendlové (47) přijel do Varů s ženou s velkým srdcem – psycholožkou Petrou.

Bývalá partnerka herce Vojty Kotka (23), herečka Tereza Voříšková (21) a herec a režisér Jiří Havelka (31) jsou pár. Na festival dorazili ruku v ruce.

Bývalá herečka a nyní diplomatka Magda Vášáryová (62) přivezla do Varů vylepšenou Markétu Lazarovou a manžela Milana Lasicu (71), jehož roky vůbec nemění...



Přečtěte si
aurora45
4. 7. 2011 • 08:58

se oblékla jako na prestižní společenskou událost, kterou MFF zcela jistě je. Její outfit by obstál i v daleko vyšší společnosti na rozdíl od různých telebrit zúčastněných ve Varech. A ještě něco: i když Jitka je velmi, velmi sexy - femme fatale, vůbec neinzerovala své dokonalé tělo jako plastobabka Švandová

schitu
3. 7. 2011 • 21:12

v těch šatech vypadá fakt usedle.Je to mladá holka, s Čadkem jim to moc sluší,fandím jim. Snad ale mi nikdo tak nevadí jako ta kreatura Verešová. Jen otevře pusu,tak co z ní vypadne to perla.Podle mě ošklivá,arogantní a neskutečně namyšlená.Mě by zajímalo,kolik Volopich platí bulvárnímu plátku jen za ty titulky u článků.Jaká je neodolatelná,jaká je nádherná ,jak všechno umí , jak všechno ví,jak jsou z ní všichni paf atd.......Podle mě plky ,plky a jen plky .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.