Muk pod práškama. Zase chlastá! Může ho to zabít | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Muk pod práškama. Zase chlastá! Může ho to zabít

Petr Muk zase chlastá!
Petr Muk zase chlastá! (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Už je to tu zas! Nepoučitelný Petr Muk (41) si alkohol prostě nedokáže odepřít a zase pije! A co je horší, alkoholovému opojení neodolá i přesto, že bere velmi siná antidepresiva, kterými léčí své dlouholeté psychické problémy.

Že by mu mohlo jeho pití společně s užíváním léků způsobit velmi vážné potíže, a dokonce i přivodit smrt, si Muk nepřipouští a svůj zdravotní stav velice podceňuje. A vypadá to tak, že se nedokáže uklidnit ani po narození dcerky Noemi, kterou mu před dvěma měsíci porodila jeho manželka Eva.

Ještě nedávno se tento populární zpěvák léčil na psychiatrii z kolapsu, který byl zapříčiněn totálním vyčerpáním a maniodepresivními stavy. Ale místo toho, aby si vzal z této odstrašující zkušenosti poučení, se jeho nezodpovědné večírkové nasávání stává opět pravidlem.

V rozjařené náladě se ukázal také na křtu nového alba zpěváka Petra Koláře. Tam s láhví plzeňského piva v ruce svého kolegu objímal a blahopřál mu. „Přeji Petrovi, aby měl s novým albem velký úspěch a pořádně to oslavil. Já mám jeho písně moc rád,“ hlásal hlasitě bouřlivák Petr Muk, který byl poté viděn ještě několikrát u barového pultu, kde si objednával jedno pivo za druhým.

„Pokud psychiatrický pacient, tedy člověk léčený na psychiatrii a užívající léky, holduje alkoholu, znamená to, že léčba není vedena zcela správně. Tito lidé by si měli uvědomit, že jakákoli kombinace léků a alkoholu je pro organismus obrovskou zátěží a může skončit selháním jater nebo ledvin,“ řekl doktor a odborník na tyto problémy Petr Randáček, který zároveň dodal, že je velký problém kombinace psychiatrických léků, tzv. antidepresiv, a alkoholu. Dochází při ní totiž k rozsáhlé poruše nervového systému. A toto poškození může skončit i nevratně. Mukově až nezdravě veselé náladě byl přítomen také hudebník Michal David, který toho využil a zahrál si s ním na legendárního vraha Jacka Rozparovače.

5.10.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.